• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Didor witaj

Iguana a czemu Janek juz za ciezki? Ile wazy?
Ten mój jest niby do 18 kg.Ale juz dawno jest schowany bo nie bylo miejsca

Wiecie ,ze ja mieszkam w hadze juz prawie 5 lat i jeszcze nie bylam na tym targu:szok::-D
A wiecie moze jakie towarzystwo mieszka Zoetermeer?

Ostatnia edycja:
karola82 nic chyba nie straciłaś oprocz tego ze opłaca sie kupowac duze ilosci owocow i warzyw, bo jesli chodzi o czesc garderobianą to nie ma o co sie zabijać, jakosc ciuchow i butow pozostawia wiele do zyczenia, kiedys kupilam 2 bluzki ale te sztuczne materiały , nie lubie tego :(

ja nie była jeszcze w Zoetermeer ;) a co planujesz przeprowadzke;)?

Janek waży coś koło 9 kg... chyba...17 maja mamy wizytę w CB, to się okaże;-) Bujaczek podobno do 12 kg, ale już mocno się pod nim uginał i wolałam schować.

Bujaczek kupiłam na niedzieli.nl od jednej Polki w Hadze za 20 Euro w dobrym stanie. Warto szperać po tych maarkplatza i niedzieli, bo można coś upolować tanio i w dobrym stanie.

reklama
A wiecie moze jakie towarzystwo mieszka Zoetermeer?

Z tego co mi wiadomo od znajomych to takie jak w calej Hadze i Rotterdamie
:-D
Jakbys chciala miec wszedzie 'bialo' to musialabys sie chyba do mnie wyprowadzic, albo na wyspy fryzyjskie :D Mialam znajoma ktora mieszkala w Zoetemeer i tam chodzila do kringloopa, mowila, ze jest bizabi i duzo marokanczykow bije sie o sprzety :D

btw jest klip OSTR i Joe Kickass wlasnie nakrecony w Zoetemeer pt : "Copycats" mozesz sobie w teledysku zobaczyc "towarzystwo" i okolice
:-D

a wkleje nawet linka, Karola, dla Ciebie z dedykacja , yo yo ! prosto z Zoetemeer

Joe Kickass ft. O.S.T.R. "Copycats" (EP 10" sold out in 24hrs) - YouTube

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry