Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja miałam ten mutsy głęboki potem spacerowy A potem kupiłam maclarena ten najlżejszy Zwykła parasolka tylko bez funkcji rozkładania Taka na szybkie wyjścia i do samolotuJa tam nie uważam żeby spacerówka w mutsy była mała...te kubełkowe są mniejsze, tam to dopiero cięzko upchnąć dziecko...osłonka na nóżki tez ok.
aOla a jaki wózek miałaś drugi?
Gdybym miała wnosic wózek po schodach(jakikolwiek wózek) to dopiero byłaby porażka![]()
Dobrze wiedzieć, tyle że ja mam do Hagi jakieś 50kmIskierka u bas w hadze w bibilotece jset malutenki dzial polskiA ostatnio odkrylam nowy polski sklep i tam tez mozna wypozyczac polskie ksiazki
![]()

Mo mnie to narazie nikt nie pomaga, a jedynie przeszkadza - piesek, ciągnący mnie za rękaw i gryzący moja dłoń leżącą na myszce.ISKIERKO wiem jak jest ja to nawet mam problemy z pisaniem do was bo mi Tymek "pomaga"![]()

a daje 75 km od nas...
ja wychodzilam z wózkiem tylem
tramwaje tylko 3 niskopodlogowe sa. Nr 2 jezdzi do voorburga ,na centealny ,cemtrum i dalej