Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Taaaaa, a ja się właśnie wyspalamTo znaczy nie spalam wogóle. Połozylam się o 24.00 i do samej 2.00 bezskutecznie próbowalam zasnąc kręcąc się z boku na bok.
Najpierw poczulam głod - zjadlam batonika muesli, potem wypilam szklankę cieplego mleka, w koncu poszlam na dól po laptopa bo mam dośc leżenia i patrzenia w sufit....
W dodatku mala ma dzis jakieś ADHD i od ponad dwóch godzin przewraca sie w moim brzuszku z boku na bok - podobnie jak ja w pościeli.
Ciekawe co powie moj mąż jak sie obudzi i zobaczy mnie z laptopem na kolanachPostuka sie pewnie w głowę
![]()

- chyba moja najgorsza nac odkad sie V urodzil... przy czym moje dziecie spalo snem kamiennym do 7.00
a ja koniec koncow wyladowalam na kanapie i...tam zasnelam zamotana w kocu
. Ja dziś wyjątkowo pospałam i pierwsze co zrobiłam prócz wzięcia leku na tarczycę, to do Was zajrzałam. Dzisiaj idziemy po używane (ale w bardzo niskim stopniu) łóżeczko z materacykiem z Ikei
. Cieszę się niesamowicie. Póki co zmiatam sobie pooglądać tv i zmajstrować jakieś śniadanko. Dzisiaj mam ochotę na lane kluski na mleku mmmm.
W pierwszej ciazy smarowalam sam brzuch oliwka i na brzuchu nie mam nic a na piesiach niestety mam

No czasem mi sie zdarzy ...
a pl sklep musze poszukac adresu w necie

/ i zamierzam to wyprasowac rowniez
Lane kluski tez lubimy nawet w zupach
...
. Dzisiaj mam szczwany plan posprzątania mieszkania. Póki co relaks i trawienie śniadania. Właśnie sobie przypomniałam, że też mnie czeka prasowanie... tyle że wypranych ciuszków dla Majki. Nienawidzę prasować, dobrze, że są małe i nie jest ich cała góra.

. W ogóle ona chyba z dnia na dzień coraz bardziej się niecierpliwi. Czuję się strasznie skopana i nawet jakieś siniaki mi się pojawiły na brzuchu
. Dziecko mnie bije, co za patologia
.
jak bedziesz znala adres sklepu to napisz prosze.