reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Holandia

reklama
Nie.........
Ale muszę się do tego zabrac w najbliższych dniach....
Teraz idę sie położyć bo coś mnie brzuszek boli... Jakieś skurcze, czy coś...:dry:
Dobranoc

Mnie też dzisiaj coś skurcze nawiedziły. Ale może to przez to, że się opiłam herbaty i Majka się wierciła, albo dlatego, że poszalałam ze spacerowaniem. Póki co przeszły. Najwyżej będę M. budzić i położną nękać po nocy :-):-):-). Kazała do siebie dzwonić w pierwszej kolejności, to jakby co, będę dzwonić. Mam nadzieję jednak, że nie powrócą i że Maja urodzi się normalnie w terminie.

bry, dzień się zaczął masakrycznie u mnie, tzn od wymiotów. Kurcze nie wiem co się dzieje, za wcześnie ja jakie kolwiek objawy jeśli bym była, może coś zjadłam, albo sama nie wiem

Dzien Dobry :-)

Fajnie sie masz aniu bo u nas szaro, zimno i mokro:-( czyli depresyjnie.

Dziewczyny musze przyznac ze wczoraj w pracy bylo o wiele lepiej jakos zaczynam sie odnajdywac tam a i Filip wczoraj byl bardzo grzeczny juz nawet nie zaplakal i oczywiscie moj T tez zadowolony. Musze sie pochwailic wczorajszy test zaliczony :-)

Ania pytalas gdzie pracuje wiec pisze. Pracuje na Schipholu na DHL-u.
Robale trzymam kciuki za ciebie i oby to bylo to:-)

Moj T wczoraj byl z Filipem w CB. Wazy juz 5700 i ma 61.5 cm. Wszystko jest ok z tym ze ma jedna strone glowy plaska i musze go klasc na prawym boczku czesciej.
Wogole to wczoraj w pracy byl wypadek wyobrazcie sobie ze facet przejechal drugiego wozkiem widlowym a wiecie ile waza te wozki (2.5 tony)podobno ma cale nogi na wysokosci ud zmiarzdzone i otwarta rana. Przyjechala karetka i go zabrali na sygnale:szok:

annaJ- gdzie jest te sloneczko??? mnie niestety dopadly czarne chmury i wrocilam cala mokra :sorry:

nie przepadam za upalami przeszlo 30st, ale cieplej i sloneczko moglo by juz byc:dry: a taka piekna pogode mielismy w PL, 25st i sloneczko..

reklama
anetka to fajnie że w pracy juz lepiej się odnajdujesz i że mały tez się przyzwyczaja...oby tak dalej.

niunia chociaz Amsterdam mała wioska to zauważyłam już że w centrum (15 minut ode mnie) inna pogoda potrafi byc, bo czasami mąż dzwoni i mówi że u niego pada a u mnie nie...
No ale zgadzam się, był deszczyk chwilowo ale teraz znowu wyszło słonko:cool:...
Tez nie lubię upalów ale jak jest cieplo to i owszem.
W tamtym roku w lato zastanawiałam się na co w Holandii moda letnie(ubrania na ramiączka)...otóż na nic oprócz wakacji:-D
Pogodę na weekend zapowiadają mało ciekawą...no cóż zamki nie będa błyszczeć w słońcu:-(

Do góry