reklama
Iskierka71
Fanka BB :)
Nie.........Iskierka spakowalas te torbe w koncu do szpitala?![]()
Ale muszę się do tego zabrac w najbliższych dniach....
Teraz idę sie położyć bo coś mnie brzuszek boli... Jakieś skurcze, czy coś...

Dobranoc
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Nie.........
Ale muszę się do tego zabrac w najbliższych dniach....
Teraz idę sie położyć bo coś mnie brzuszek boli... Jakieś skurcze, czy coś...
Dobranoc
Mnie też dzisiaj coś skurcze nawiedziły. Ale może to przez to, że się opiłam herbaty i Majka się wierciła, albo dlatego, że poszalałam ze spacerowaniem. Póki co przeszły. Najwyżej będę M. budzić i położną nękać po nocy :-):-):-). Kazała do siebie dzwonić w pierwszej kolejności, to jakby co, będę dzwonić. Mam nadzieję jednak, że nie powrócą i że Maja urodzi się normalnie w terminie.
Robale
bry, dzień się zaczął masakrycznie u mnie, tzn od wymiotów. Kurcze nie wiem co się dzieje, za wcześnie ja jakie kolwiek objawy jeśli bym była, może coś zjadłam, albo sama nie wiem
AnnaJ007
dzień dobry.
U nas równiez słonka...ale czy ciepło to nie wiem jeszcze...
Astrid, Iskierka mam nadzieję że jesteście jeszcze w dwupakch
Robale a może dla pewności zrób test, jeśli negatyw to znaczy że zatrucie...
U nas równiez słonka...ale czy ciepło to nie wiem jeszcze...
Astrid, Iskierka mam nadzieję że jesteście jeszcze w dwupakch

Robale a może dla pewności zrób test, jeśli negatyw to znaczy że zatrucie...
anetka880
Dzien Dobry :-)
Fajnie sie masz aniu bo u nas szaro, zimno i mokro:-( czyli depresyjnie.
Dziewczyny musze przyznac ze wczoraj w pracy bylo o wiele lepiej jakos zaczynam sie odnajdywac tam a i Filip wczoraj byl bardzo grzeczny juz nawet nie zaplakal i oczywiscie moj T tez zadowolony. Musze sie pochwailic wczorajszy test zaliczony :-)
Ania pytalas gdzie pracuje wiec pisze. Pracuje na Schipholu na DHL-u.
Robale trzymam kciuki za ciebie i oby to bylo to:-)
Moj T wczoraj byl z Filipem w CB. Wazy juz 5700 i ma 61.5 cm. Wszystko jest ok z tym ze ma jedna strone glowy plaska i musze go klasc na prawym boczku czesciej.
Wogole to wczoraj w pracy byl wypadek wyobrazcie sobie ze facet przejechal drugiego wozkiem widlowym a wiecie ile waza te wozki (2.5 tony)podobno ma cale nogi na wysokosci ud zmiarzdzone i otwarta rana. Przyjechala karetka i go zabrali na sygnale
Fajnie sie masz aniu bo u nas szaro, zimno i mokro:-( czyli depresyjnie.
Dziewczyny musze przyznac ze wczoraj w pracy bylo o wiele lepiej jakos zaczynam sie odnajdywac tam a i Filip wczoraj byl bardzo grzeczny juz nawet nie zaplakal i oczywiscie moj T tez zadowolony. Musze sie pochwailic wczorajszy test zaliczony :-)
Ania pytalas gdzie pracuje wiec pisze. Pracuje na Schipholu na DHL-u.
Robale trzymam kciuki za ciebie i oby to bylo to:-)
Moj T wczoraj byl z Filipem w CB. Wazy juz 5700 i ma 61.5 cm. Wszystko jest ok z tym ze ma jedna strone glowy plaska i musze go klasc na prawym boczku czesciej.
Wogole to wczoraj w pracy byl wypadek wyobrazcie sobie ze facet przejechal drugiego wozkiem widlowym a wiecie ile waza te wozki (2.5 tony)podobno ma cale nogi na wysokosci ud zmiarzdzone i otwarta rana. Przyjechala karetka i go zabrali na sygnale

niunia_2008
mama Wiktorii :)
annaJ- gdzie jest te sloneczko??? mnie niestety dopadly czarne chmury i wrocilam cala mokra
nie przepadam za upalami przeszlo 30st, ale cieplej i sloneczko moglo by juz byc
a taka piekna pogode mielismy w PL, 25st i sloneczko..

nie przepadam za upalami przeszlo 30st, ale cieplej i sloneczko moglo by juz byc

reklama
AnnaJ007
anetka to fajnie że w pracy juz lepiej się odnajdujesz i że mały tez się przyzwyczaja...oby tak dalej.
niunia chociaz Amsterdam mała wioska to zauważyłam już że w centrum (15 minut ode mnie) inna pogoda potrafi byc, bo czasami mąż dzwoni i mówi że u niego pada a u mnie nie...
No ale zgadzam się, był deszczyk chwilowo ale teraz znowu wyszło słonko
...
Tez nie lubię upalów ale jak jest cieplo to i owszem.
W tamtym roku w lato zastanawiałam się na co w Holandii moda letnie(ubrania na ramiączka)...otóż na nic oprócz wakacji
Pogodę na weekend zapowiadają mało ciekawą...no cóż zamki nie będa błyszczeć w słońcu:-(
niunia chociaz Amsterdam mała wioska to zauważyłam już że w centrum (15 minut ode mnie) inna pogoda potrafi byc, bo czasami mąż dzwoni i mówi że u niego pada a u mnie nie...
No ale zgadzam się, był deszczyk chwilowo ale teraz znowu wyszło słonko

Tez nie lubię upalów ale jak jest cieplo to i owszem.
W tamtym roku w lato zastanawiałam się na co w Holandii moda letnie(ubrania na ramiączka)...otóż na nic oprócz wakacji

Pogodę na weekend zapowiadają mało ciekawą...no cóż zamki nie będa błyszczeć w słońcu:-(