Madziula85
Rodzina w komplecie :)
oo no ja szukałam w google ale nic....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Pierwsze w sklepie place karta a tu zly pin ,i zly pin.Patrze na karte a to karta firmowa mojego m
A pieniedzy w portwelu 1,40 a placic 2 ,50
Wiec mowie babce ze tylko mleko biore 
w drodze do domu Michas na loopfitsu jedzie i juz przy naszym domu zaczyna strasznie plakac i jedzie w druga strone.Ja w strachu co sie dzieje ,czy go wiatr zepchal czy cos go boli..a tu tylko czapeczke polski ( taty) zwial mu wiatr i zawial do bramy.Ale placz i wrzask nie do opisania
Jak przyszlam do domu to siadlam i sie rozbeczalam ze strachu i stresu ... tak sie wystraszylam ,ze cos mu sie dzieje

juz drugi raz spisz 4 godziny przed praca.. Ty tez idz zrelaksuj sie i odpocznij (w miare mozliwosci oczywiscie..
)

Hauge wlasnie sie relaksuje przed kompem ale zaraz ide pod prysznic![]()
twoj masazyk ci powinien trzasnac na rozluznienie...
a propos mojego kolorku to obiecuje wstawic fotke przez weekend bo po wczorajszej ulewie na tym marszu to moje wlosy wygladaja jak
by je piorum trafil hihi...

mecze z kumplem ogladac - i jeszcze wedzenie wegorzy chca zrobic wieczorem... /wiem wiem ale ja lubie
/wcinam pesto, które na szybko sobie zrobiłam, dobrze, że miałam bazylię i orzeszki!
a widziałam, że pomysł forum nowego został przyjęty bez echa. Aż tak olewacie moje posty??
nikt Carinio nie olewa ciebie ani twoich postow
- mamy wlasnie pewne postepy na tym forum /np; dodatkowego moderatora
/ i mam nadzieje ze wkrotce bedzie wiecej zmian na lepsze... ja prywatnie po prostu uwazam ze to by bylo swinstwo porzucic to forum i budowac nowe skoro jestesm tu od 2008roku i mi sie tutaj podoba...
fakt czasem sie tu dzieje ale "co nas nie zabije to nas wzmocni" wiec zamierzam o to miejsce tutaj jeszczepowalczyc... mam nadzieje ze rozumiesz...
;-)
Milej pracy rano i wstawania - ja spie i nigdzie sie nie ruszam chyba ze mnie glod poranny wezwie na sniadanie...![]()