• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Mama Mikołaja ja też bym chyba poszła na wszelki moje dziecko też nigdy jeszcze nie chorowało więc nie wiem współczuję bardzo i życzę szybkiego powrotu do zdrówka dla maluszka musi się bardzo męczyć
w PL pogoda też nie zaciekawa dzisiaj raz słońce za chwilę deszcz i chłodniej
a my właśnie jdziemy na spacerek i na zakupy przy okazji:-)
miłego dnia:-):-):-)

Załączniki

• dawid 020.jpg
    dawid 020.jpg
    52,1 KB · Wyświetleń: 42
reklama
no dzieki wszystkim jestescie nie zastapione:-):-)

ale poniewaz my jeszcze nie mamy ubezp.holenderskiego a wykupione w Pl z PZU wiec zadzwonilam do nich i od razu zalatwili nam wizyte i juz jestesmy po wiec nic powaznego zaczyna mu sie zapalenie ucha od tego kataru ale to wszczesne stadium i teraz przynajmniej bede spokojniejsza mamy cos do noska i paracetamol i ma przejsc do piatku jesli nie to mamy znowu odwiedzic lekarza:happy2:

macie racje powinnyscie byc lekarzami ale jak to mama przewrazliwiona musialam sprawdzic lepiej zapobiegac niz leczyc.....DZIEKI:-D:-D

maly juz po jednym czopku szaleje!!!

Mama Mikołaja no super że małemu już lepiej a właśnie ja teraz tez muszę załatwić ubezpieczenie dla małego a to co ty masz z PZU to co obejmuje i na jaki czas je trzeba wykupić a dlaczego nie masz holenderskiego tak długo trzeba czzekać czy co bo ja to bym chciała od razu to załatwić tylko nie wiem co jest potrzebne do takiego ubezpieczenia i dlatego na jakiś czas też bym mu wykupiła w PL bo z dzieckiem to musi być ubezpieczenie bo ten mój ma się dowiedzieć jak to załatwić ale na razie coś marnie mu to idzie :szok:

Ja też jestem na etapie kupowania fotelika mi powiedzieli w sklepie że najlepszy jest maksi cosi tobi ale one są strasznie drogie nawet na allegro a też muszę mieć lepszy bo dużo jezdzimy ale zastanawiałam się nad kupnem go w holandii już moja siostra ma chico tez nie zły u nas w sklepie najwiecej się sprzedaje coneco i nad nim się zastanawiałam może jeszcze dziewczyny jakieś polecą;-);-);-)

Agnes my mamy fotelik Romer King. Kupujac kierowalismy sie glownie tym, ktory najbezpieczniejszy. Tutaj magazyny konsumentow polecaja wlasnie Maxi Cosi Tobi, Romer i Kiddy. Chicco nie polecam. Widzialam kiedys testy fotelikow na jakims niemieckim kanale i Chicco nie wypadl zbyt rewelacyjnie.

Ma-Rita ja też patrzę pod względem bezpieczeństwa i dobrze że mi powiedziałaś że ten Chicco nie za dobrze wypadł w takim razie już go nie będę brała pod uwagę
Mama Mikołaja mam gg 7583591

my wozimy Antosia w MaxiCosi priori, wczesniej jezdził w MaxiCosi cabrio... tez myslałam wczesniej nad Coneco ale powiedzielismy sobie ze nie bedziemy załowac na bezpiecznistwie zwlaszcza że 3-4 razy w roku jezdzimy do Polski 1200 km w jedną strone... jak go przesadzilismy z nosidełka do tego obecnego był bardzo zadowolony i wydaje mi sie ze jest do teraz bo nie marudzi w czasie jazdy i wie ze kiedy siedzi w swoim foteliku to auto jedzie... ma swoje zabawiki samochodowe i jakos dajemy rade jak ma gorszy dzień na jazde...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry