karola82_82
mama slicznego Michałka
Aniu ja ci nie pomoge bo w pl dawno bralam cilest a tu tylko jak karmilam piersia przy Michalku jakies slabe byly
a nazwy nawet nie pamietam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale moja znajoma tutaj w nl miala jakies testy watroby, hormonow i jeszcze czegos tam robione
moze jak sie 'wyprosi' to zrobia
no nie wiem juz sama 
... a tak wogóle poszukuje innej metody bo... byłam u ginekologa w pl i wymrozil mi nadzerke ale musiał usunąc moja spirale i ... teraz tak bede kwuitnac do marca hihi
dzieki za propozycje...
:-)
wole to niz chlape ,ciape i deszcz blleee
. No i może by im to na dobre wyszło, bo starszy dzisiaj miał wypadek na wf-ie. Przy skoku wzwyz uderzył sie w nos, ciezko było zatamowac krwawienie, no i niewiadomo czy nos nie złamany i czy wstrzasnienia mozgu nie ma. Meza wezwali do szkoły, pojechali na pogotowie, z tamtąd do szpitala, poki co siedze jak na szpilkach i czekam na wiadomosci. Echhh...