• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
ANNAJ wiesz co, na swoim przykladzie nie moge powiedziec, bo ja to poszlam dawno temu do sasiadki ginekolozki i mi wypisala recepte od reki :-D ale moja znajoma tutaj w nl miala jakies testy watroby, hormonow i jeszcze czegos tam robione :tak: moze jak sie 'wyprosi' to zrobia :confused: no nie wiem juz sama :cool:

Hague moze i masz racej ale ja sie z tym jeszcze do domowego nie zwróciałam...bo sama sie chciałam zorientowac i...do konca nie wiem czy chce tabletki bo niekonsekwentna jestem:-p... a tak wogóle poszukuje innej metody bo... byłam u ginekologa w pl i wymrozil mi nadzerke ale musiał usunąc moja spirale i ... teraz tak bede kwuitnac do marca hihi:-D dzieki za propozycje...

AniaH snilas mi sie dzis w nocy:tak::-)
a ja bym zas wyszla na spacerek ,slonko pieknie swieci i troche mrozi:tak: wole to niz chlape ,ciape i deszcz blleee
cos zaopuszczony ten watek ,gdzie sie podziewaj dziewczyny...?

reklama
Witam wieczorową porą:-)
Hague no moi by sie pewnie tez nie obrazili gdyby sie im jeszcze jeden dzien wolny trafił:tak:. No i może by im to na dobre wyszło, bo starszy dzisiaj miał wypadek na wf-ie. Przy skoku wzwyz uderzył sie w nos, ciezko było zatamowac krwawienie, no i niewiadomo czy nos nie złamany i czy wstrzasnienia mozgu nie ma. Meza wezwali do szkoły, pojechali na pogotowie, z tamtąd do szpitala, poki co siedze jak na szpilkach i czekam na wiadomosci. Echhh...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry