reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Holandia

hej dziewczyny.widze dzialacie tutaj juz troszke lat :) Ja jestem w Holandii od 2 lat i czasem czuje sie jak poprostu "nowa" ciagle sama z dzieciakami wiec szukam wirtualnych pogawedek...bylabym wdzieczna jak moglabym do was dolaczyc i was poznac :) ? pozdrawiam. Jestem z hagi

reklama
Marzenka witaj ,rozgosc sie i napisz cos o sobie:tak:
Gosiu ale ci dobrze ze sie wyspalas ,u nas Michal dzis przed 5 wstal i do nas przyszedl :tak:usnol kolo 6 a pozniej do szkoly nie chcial wstac:baffled::-)

No czas szybko leci ,teraz to bedzie tylko szklola -dom i tak na okolo:tak: Na szcescie to nie ja tylko Michas ma wizyte u dentysty:tak:

Ewela dla LENKI tez sto latek:-D:tak:

witam popołudniowo...

My właśnie z rana dentyste zaliczylismy :tak:tzn;ja:-) ale było bardzo przyjemnie hihi..wiec no probleem.. potem popędziliśmy z chłopakami po Karine do szkoły bo ma do 12.30, po drodze biblioteka:nerd: /termin na dzisiaj do oddania/ a na 13.30 mieliśmy podwójne widzenie z logopedą.:rofl2:...na obiad wsuneliśmy podobnie jak Anna makaron ale ze szpinakiem i serem :-D/został nam z wczoraj:sorry2:/ a na wieczór cos jeszcze wymyśle..ogólnie mam dziś lenia i ...nawet mi sie do pralki mi sie wstawić nie chce..:baffled: trudno - jutro też jest dzień!

Ewelina troche podczytuje wasz nowy wątek..i powiem szczerze chyba sie dołącze...od poniedziałku bawie sie z MEL B:-D a jak Tobie idzie?:confused:

I oczywiście witam Marzenke..a w jakim wieku masz dzieci?;-) - mamy tu kilka mam z Hagi a nawet w zeszłym roku zrobiliśmy spotkanie na plaży żeby sie poznać hihi... mam nadzieje ze w tym roku też nam sie to uda... było bardzo fajnie!

Hej Marzena ja tez z Hagi :-) pisz w jakiej dzielnicy mieszkasz! :happy:

Ewelina no Tomek to nie bawi sie za bardzo zabawkami, jedynie co jezdzi na tym duzym aucie i na tygrysku, ale tak to zabawki leza w kacie a on zbiera wszystkie pudelka i sryliard razy zamyka i otwiera je :-) nawet mu dalam pudelka po mleku i chowa lyzeczke, zamyka, potem otwiera i ooooo znalazla sie :-D fajnie to wyglada!

ps. kiedy znowu spotkanie w Hadze??? :nerd:

Hague ja myśle ze jak sie na tyle ciepło zrobi żeby na plaży posiedzieć...:-D:tak:chyba ze zrobimy opcje z zadaszanym placem zabaw...pewnie jakies propozycje by sie znalazły nie?:nerd: np;.jakies obiekty zamknięte... z piłkami!

u mnie juz ciszaaaaa, jak blogo :-) chociaz dzisiaj nawet bylo spokojnie w domu, Daan najpierw do szkoly pozniej poszlismy do sklepu (kupilam 10 prymulek za 5, wiosennie mamy) a po sklepie Daan poszedl do kolezanki zjadl tam obiad wiec ja nawet nie msialam gotowac :-p wiec luzik dzisiaj......

Hej a spotkanie to moze gdzies posrodku zeby ludzie z zadupia mogli tez dojechac.....:-)

Marzenka witaj na forum :tak:

tych kulek w mega stores na spotkanie nie polecam:baffled::no:Wrzask jakich malo ,dla mnie to za mala powierzchnia na takie cos:sorry2: W roosendaalu bylam i tam jest o niebo lepiej:tak:mozna spokojnie pogadac a tu trzeba sie wydzierac :baffled:no chyba ze sie spotkamy jak haskie dzieci bd w szkole;-)

no i pierwszy rapport za nami:tak:oglnie Michas dobrze w szkole, oczywiscie jezyk nie za dobrze ale powoli zaczyna gadac:tak:i tak gada ze juf musi go czasem uciszac:szok::tak: reszta goed i ruim voldoende:tak:

Karola no ja jeszcze nie bylam w kids eiland, zawsze tylko kolo tego przechodze. a jeszcze w zoetermeer jest ballorig, bylam tam i bylo fajnie, nawet nie zwracalam uwagi na krzyki wtedy :-) Haskie dzieci w szkole :-D to u mnie by to spotkanie musialo byc dopiero za 3 lata ehheheheh;-)
no jak bedzie spotkanie w hadze lub okolicach to dajcie znac, ale jak cos dalej to mnie niestety nie bedzie bo ja prawka niet, wiec dla mnie gdzies sie tluc pociagiem to katastrofa z malym, bo on mi w wozku nie chce siedziec, a na rekach supermena nosic nie bede:-p

reklama
Dzień dobry!!!

Karola GRATKI dla Michasie, dzielny chłopczyk a tak sie martwiłaś!;-) co do spotkania to będziemy jeszcze głośno myśleć żeby było miło, dużo mam i ... w jakimś dostępnym miejscu:-)... przed nami dziś znów czwartek...wróce dopiero o 17.30:dry: wrrrr

Do góry