AnnaJ007
Fanka BB :)
Mam pytanie "spożywcze"... Czy dostanę tutaj mleko skondensowane?Jeśli tak to jak się nazywa i na jakiej półce znaleźć???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

mam nadzieje ze sie kiedys pochwalisz nowym domkiem
:-)
Milenka a to dostala oczywiscie u HA masc na egzeme ( jak to u nich zawse bywa)
bo ma czerwone suche plamy na buzce
Pozniej kawka u kolezanki ciearówki i tak dzionek zlecial
Ja zaplanowalam szwajcarie na pare dni ,pozniej francje i prom na sardynie
.Teraz tylko zapoznac z tym planem meza

Ja też, ale.... chyba jedynie w weekend;-)to co? mozemy teraz pomyśleć o jakimś spotkaniu forumowym?? ja chetnie przyjde![]()
polecam Pl sklep w zandamie duzo lepszy niz ten amsterdamski;-)
gardlo oskrzela zatoki tak mi zawalilo ze szok, mowic nie mogla dobrze ze goraczki nie mialam......
zastanawiam sie czy im nie zrobic jedna impreze......
a macie kogos kto wam bedzie budowy dogladac????
nas w tym roku czeka remont domu a najgorsze ze dach cieknie a to zawsze najdrozsze
z dwojga zlego tydz. na Texel na wpadnie 
A sardynia z tego wzgledu ze tam moja siostra mieszka
Ja juz siostre odwiedzalam ale maz nie
i sie w tym roku strasznie napalil