niunia_2008
mama Wiktorii :)
aha! co do tego zdjecia na nk to mam program FastStone Image Viewer. mozna nim troszke pozmieniać fotki, ale lepszy jest Instant Photo Effects 2 tylko jest on jezeli dobrze pamietam to na 60dni w wersji darmowej..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

:-( czyli nic

czyli nie za dużo teraz jeszcze karmię to nie jest tak żle ale jak skończę to nie chcę myśleć co mi zostanie 

, ale jestem ciekawa
, ja już obiadek zrobiłam, dziś lasagne i rosołek na jutro się gotuje, a pranie już wyprane
:-)
:-), jestem bardzo dumna z niego. Już liczy po holendersku do 10, potrafi się przedstawić, zapytać się o WC, powiedzieć: do jutra, do popołudnia, do wiedzenia, dzień dobry (rano i popołudniu), cześć, do zobaczenia, zapytać czy wszystko dobrze (odpowiedzieć także), kilka słów: patrzeć, rak, iść, jeść, pić itp. Uczy się dni tygodnia, uważam, że przez pół miesiąca nauczył się dużo:-). 
. Wychowawca zorganizował dla nas zebranie w języku angielskim i wszystko nam naświetloił. Co któryś dzień dzieci otrzymują ksero z róznymi informacjami np nie wolno dawać do szkoły słodyczy, ciastek i innego pieczywa, można tylko chleb, bułkę. 
, jak minął urlopik?
). Niko ma jeszcze naukę języka extra, inne dzieci np się bawią, a do Nikodema przychodzi Pani siada z nim przy stoliku i go uczy języka. Spokojnie Pauka jak Twoja córeczka chodzi do przedszkola to z pewnością tutaj w szkole się zaklimatyzuje i będzie zadowolona
:-)
, do później jak nie będzie jeszcze za późno