reklama

Holandia

aha! co do tego zdjecia na nk to mam program FastStone Image Viewer. mozna nim troszke pozmieniać fotki, ale lepszy jest Instant Photo Effects 2 tylko jest on jezeli dobrze pamietam to na 60dni w wersji darmowej..

reklama
Ja właśnie wróciłam z 2 godzinnego spacerku z kumpelą. Nałaziłam się jak cholera, po drodze odebrałam Nikodema, gary wstawione i czekam na M, bo za ok 30min zawita.
Oliwier czego się złapie to zaraz wstaje, nie mogę go z oka spuścić, ale już jednego guza zaliczył:-(.
niunia oddaj mi trochę cycków, bo ja mam małe A:szok::crazy::-( czyli nic:wściekła/y:
Do miłego dziewczyny

Hejka.....:-)

ja też już jestem po spacerku:-)super pogoda :-)
Twigless jak kupisz sobie jakąś kreacje to pochwal się ;-)
też mam w następną sobotę wesele i oczywiscie sukienki brak nawet nie wiem za bardzo jaka to ma być :-)i gdzie jej szukać chyba w PL muszę się rozejrzeć tylko mam malo czasu w środę będę w Polsce a w piątek już jedziemy na mazury na wesele a ja to muszę z 5 razy przymiezyć za nim się zdecyduje:szok:
a cycków też poproszę bo ja nie mam A:szok:czyli nie za dużo teraz jeszcze karmię to nie jest tak żle ale jak skończę to nie chcę myśleć co mi zostanie :szok:

Witaj Maja i pisz często :-):-):-)

do pózniej .........:-)

Witajcie:)
No wreszcie chwila spokoju i mogę zasiąść do kompa....

Paulina trzymam kciuki za twoją fasolkę....Ja jak zaszłam z Majką to odrazu czułam, że to się stało....intuicja mi to podpowiadała, a poza tym to miałam takie napady gorąca....

Agnes zazdroszczę ci takich piersi, bo ja mam miseczkę D, ale za to nie wydajne mlekowo....:-(:crazy: Teoria o tym, że jak ma się duży biust to będzie się dobrze karmiło, jak to moja babka twierdziła, już dawno u mnie legła w gruzach....Moje doświadczenie opieram na obserwacji moich koleżanek, sostry i siebie...Wiec cś w tym jest....

Dziewczyny zazdroszczę wam tych wesel, bo sama chętnie bym pposzła przynajmniej się wytańczyć....:baffled::sorry2:

Maja witamy w naszym gronie!!! Mam nadzieję, że się szybko zaklimatyzujesz, tak jak ja niedawno.....:-):-):-):-)

Olgunia co się u ciebie dzieje????nie ma cię od paru dni....jak dobrze pamiętam...:-(:szok:

Aneta jak twój Niko radzi sobie w szkole...na czym polegają zajęcia??? i jak się dogaduje z dziećmi, a ty z wychowawcą???Bardzo mnie to interesuje...Moja też pódzie jak tam przyjedziemy i boję się, że będzie jej ciężko się porozumieć z rówieśnikami???

Agata dzięki za podanie programów...już sobie ściągam i popróbuję zrobić jakieś fajne zdjątka!

Ma-Rita pewnie zakopana w księgach...!?:tak::-D

Ania i Sencilla pewnie dobrze się bawią i odpoczywają w Pl... i teraz można zauważyć kto tak naprawdę jest motoerm napędzającym te forum ...nie???Chyba się zgodzicie???co?

Dobra to narazie zmykam, bo starta prasowania na mnie czeka....:baffled::baffled::baffled:
Pozdrawiam:)

Helo:-):-):-)

Oj widzę ze dziś jeszcze wszyscy śpią :-)wstawać kawkę robię !!!!!
moje dziecko obudziło się już o 4 -ej wyspany i szalał na łóżku i nie spi do teraz normalnie szok :szok::crazy::szok:a wczoraj poszedł tak póżno spać :szok:

milego dnia :-):-):-):-):-)

Witam sobotnie;-)
PaulinaAnna czekam na wieście:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:, ale jestem ciekawa:-D
agnes kto śpi to śpi:-D, ja już obiadek zrobiłam, dziś lasagne i rosołek na jutro się gotuje, a pranie już wyprane:tak::-)
Pauka, Niko sobie świetnie radzi w szkole:tak::-), jestem bardzo dumna z niego. Już liczy po holendersku do 10, potrafi się przedstawić, zapytać się o WC, powiedzieć: do jutra, do popołudnia, do wiedzenia, dzień dobry (rano i popołudniu), cześć, do zobaczenia, zapytać czy wszystko dobrze (odpowiedzieć także), kilka słów: patrzeć, rak, iść, jeść, pić itp. Uczy się dni tygodnia, uważam, że przez pół miesiąca nauczył się dużo:-).
Każdy nauczyciel mówi po angielsku, więc jeśli Ty mówisz to nie będziesz miała problemu. Ja potrafię się zapytać czy Niko był grzeczny, czy zjadł i takie drobne sprawy, a jeśli nie rozumiem nauczyciel pisze mi na kartce:-D:laugh2:. Wychowawca zorganizował dla nas zebranie w języku angielskim i wszystko nam naświetloił. Co któryś dzień dzieci otrzymują ksero z róznymi informacjami np nie wolno dawać do szkoły słodyczy, ciastek i innego pieczywa, można tylko chleb, bułkę.
Później napiszę Ci na czym polegają zajęcia, bo teraz uciekam na zakupy:tak:

Witaj Aniu:-), my za Tobą też tęskniłyśmy:tak:, jak minął urlopik?
Pauka zajęcia polegają na nauce języka poprzez zabawę, mają także gimnastykę, wychodzą na plac zabaw, gry i zabawy edukacyjne, śpiewają piosenki (np śpiewają i pokazują części ciała i w ten sposób Niko uczy się też słówek), uczą sie dni tygodnia, liczyć (także śpiewająco:-D). Niko ma jeszcze naukę języka extra, inne dzieci np się bawią, a do Nikodema przychodzi Pani siada z nim przy stoliku i go uczy języka. Spokojnie Pauka jak Twoja córeczka chodzi do przedszkola to z pewnością tutaj w szkole się zaklimatyzuje i będzie zadowolona:tak::-)

Rogale upieczone i czekamy na znajomych:tak:, do później jak nie będzie jeszcze za późno:-D:laugh2:

reklama
witam, melduje sie:-) bo znowu i internet cos szwnkuje- chyb amam pecha jakiegos:confused:

choc cisza jest na tym forum jak nigdy....

ja dzis caly dzien na nogach, jestesmy na starym mieszkaniu u moich rodzicow... brzuch mnie boli ze nie moge wytrzymac:baffled:
zaraz jedziemy do polskiego sklepu zrobic zakupy bon jutro robimy grila:tak:
no i jutro ide po suknie, ciekawe czy cos wybiore, dzisiaj juz wiki kupilismy swietny plaszczyk z czapeczka;-) jeszcze brakuje do niej sukienka:tak:

milego sobotniego wieczoru zycze;-)

a ja probuje dalej doskonalic moj talent kulinarski i dzis jakis kolejny wypiek zrobie:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry