reklama

Holandia

Hejka mamcie,
pauka-gratuluje,że nadal możesz karmić,
marita-czuejsz się już lepiej?
beauty-Ty nam w alkoholizm nie popadaj ....ja ostatnio wypiłam Redd's jabłkowego...no bo w ciązy to nie będę mogła :cool2:
aneta,twiggless,olgunia-oj współczuć Wam z tym spaniem dzieci....ja odpukać nie mam już wieczornych problemów ze spaniem a w dzień jak krzyknę to mała od razu śpi :sorry2:
anetko-ja bym wzięła, przemalowała i niech dziecko się nim cieszy :-p
niunia-jak Ty możesz te zupki wcinać, mnie to zawsze się wydawały chemiczne :confused:

A ja miałam od rana wizytę sąsiadki-bardzo fajnej....wypiłam 4 kubki(duże) kawy i teraz głowa mi pęka.....muszę skończyć z tym socjalnym piciem, albo mała filiżanka albo herbatka bo to cholernie nie zdrowe dla mnie :dry:
A teraz śniadanko i tv-plebania,klan a potem na tvn style-mamo to ja a co tam i mnie się nalezy trochę "pognic" na kanapie a mała śpi :cool2:
Miłego dzionka, bo słoneczko świeci.

reklama
Hej hej....

A co tu taka cisza zapadła?:-D
Pewnie to ja wprowadziłam takie nastroje...więc informuje,że wieczorne rozmowy wypadły ugodowo...:cool2:Reszte powiem jutro!
Milej nocki wszystkim kobietkom i ich pociechom...

bry wieczor
racja odswiezam stronke od południa a tu dalej pusto...
Aniu tak trzymaj
c014.gif
buziale dla wszystkich i spokojnej nocki zycze
do juterka
c010.gif

Tak mocno dzisiaj wieje,że wszystkie gdzieś wywiało ;-)

Paulina, sie nie martw, alkoholizm mi jeszcze nie grozi:-) Jak Ci poszło na pierwszej randce z maszyną?

Aneta, lepiej się spytać sąsiadów czy nie wiedza czy ten rowerek jest do wyrzucenia czy do kogoś należy.

Aniu, cieszę się ze pokazalo sie światełko w tunelu :-)

Dobrej nocki mamuśki,do jutra :-)

Witam z ranca :-)

Pogoda niestety nie zacheca do wywleczenia sie z lozka, ale co zrobic, obowiazki wzywaja :tak:

My powoli pozbywamy sie zasmarkanych nosow ;-) Poza tym u mnie @, wiec dodatkowa atrakcja. A wczoraj i przedwczoraj byly chyba jakies wahania cisnienia, bo momentami czulam sie jakby ktos mi przylozyl w lepetyne :baffled:

Pedze wsunac wczesne sniadanie i budzic reszte towarzystwa :-D

Milego dnia kobietki :-)

Marita- ale Wy to macie....nawet pospać się nie da :shocked2: Kochana mam nadzieję że Wam i nam uda się zaskoczyć w tym cyklu to byśmy rodziły w drugiej połowie czerwca :-)
Aniu-oj mam nadzieję że się "godziliście" pół nocy :-D
Olgunia- widzę że zaczynasz robić pierwsze scrapki, a Sebcio to niezły aparacik rośnie:cool2:
beauty-jedno piwko to się każdej mamci należy ....a maszyna oj to dla mnie czarna magia, z tym całym nawleczeniem nici :zawstydzona/y: ja się bardziej nadaję do reakcji chemicznych a nie robótek ręcznych :cool:

A ja padam, czuję że przez tę holęderską pogodę to tylko piję więcej kawy....jak nie ma słońca to jestem jakaś zblazowana...dosłownie bym tylko gniła na kanapie :no::szok:

Witam
Rowerek bezpański sobie odpuściliśmy i tak nie był w najlepszym stanie:-D
Aniu co to jest tzw "brama"? My szukaliśmy rowerka po kringloopach, były od 60e i jeszcze w nie za dobrym stanie:no:, nowe kosztują od 130e:szok:.
Ma-Rita wy się wyleczyliście, a my katary mamy do pasa. Chłopcy już któryś dzień, a ja dziś:wściekła/y:
Ma-Rita, PaulinaAnna życzę Wam zaciążenia w tym cyklu
Olgunia zdjęcia super:tak:, doprałaś brudaska?:-D
niunia ja też nie znoszę tych zupek chińskich:no:, mam podobne zdanie do Pauliny, sama chemia, więc nie faszeruj się nimi tak:-D
twiggless jak wklejasz te buźki?
Sencilla ale Ci zazdroszczę tego urlopu:tak:, pewnie się dobrze bawisz:-)
magdalena, Pauka jak samopoczucie:confused:
agnes, mamamikołaja, natka86 dawno Was tutaj nie było:confused:

Dziewczyny mój Niko śpiewa piosenki po holendersku:-)
Miłego dnia

reklama
witam :-):-):-)
aneta Nico juz mały holender :tak:
paulinaania ja robię tylko w photoshopie bo w corelu nie umiem musze iść na lekcję do twigglees:-)

mój mały broi na całego wczora wyciągnął kartę z dekodera cyfry i my włączamy tv a tam nie ma programów, mój A. juz chciał do nich dzwonić co jest z tą kartą przecież my za to płacimy! a ja doszłam i zobaczyłam że karta wyciągnięta w pół i dlatego nie było programów:-D
ide zrobic sobię kawkę narazka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry