reklama

Holandia

reklama
Witam niedzielnie :-)

Madziujka jak sama piszesz trzeba zaryzykowac i sprawdzic :tak:Trzymam kciuki zeby sie udalo i w razie jakis pytan wal do nas smialo :-)

Karola pojecia nie mam ile kosztuje taka wizyta :baffled: Chodze do dentysty w Polsce. Tu najlepiej pomoglaby Ci Pola, ale juz wieki sie u nas nie pokazywala.

A u mnie niedziela do d*** :wściekła/y: Maz mnie doprowdzil do szalu :wściekła/y::crazy::wściekła/y::crazy:
Chyba dam sobie siana z tymi staraniami o drugie dziecie, bo i tak mam w domu dwojke :wściekła/y::wściekła/y:

Zasmarkanym zdrowka zycze :-)

Milego wieczoru mamusie :-)

Cześć dziewczynki :-)

U nas już trochę lepsze samopoczucie, na tyle dobre,że korzystam z obecności małżona w domu i szyję sobie torbe. Ciekawe co mi wyjdzie :rofl2:

Ma-Rita, nie przejmuj sie kobieto tożto od wieków wiadomo że faceci to duże dzieci, czasem maja tylko przebłyski dorosłego zachowania. Ja mojemu zawsze powtarzałam jak marudzil o drugim dziecku, ze już mam dwoje. Musze jednak przyznać ze z upływem lat jest coraz lepiej, w koncu meza też trzeba sobie wychowac ;-)

Agasta, współczuję przepraw z urzedasami, ale najważniejsze ze sie nie poddajesz. Szkoda tylko ze to tyle nerwów kosztuje Ciebie i maluszka

Uciekam dalej do maszyny, miłego wieczorku wszystkim i zdrówka choruszkom

wiatam:-)
i juz po weselu.. ale było super:tak: dawno się tak nie wybawiłam:-) tate wypuscili ze szpitala na troche, o 21 juz wrocil do szpitala- najwazniejsze ze byl w kosciele na obiedzei, zrobili szybko podziekowania dla rodzicow... no i cale szczescie wiki była bardzo spokojna, spała w pokoju przy sali i nie denerwowała ja muzyka bo nie było w pokoju tak słychać...
nie mam zadnej fotki, ale jak tylko zgram jakies to wrzuce pokazac jak wygladała moja mała królewna:tak::-)

madziujka- wydaje mi sie ze 10 euro to nie jest tak zle. mój P ma 7euro, ale mamy mieszkanie za darmo. trzeba zaryzykować i wyjechac tylko szczerze jak sie raz wyjedzie to ciezko przestac.... no i najlepiej wyjechac z meżem jeśli jest możliwość bo tak na odległość to jest bardzo trudno...

wszystkim chorowitym życze duzo zdrówka:-)

Witam kobietki...

Miło cię zobaczyć znowu Beauty!Rzadko nas odwiedzasz...:sorry2:I jak wyszła torba?
Zrobiłaś na mnie wrażenie...no no!Same krawcowe na forum...
MaRita łącze się z Tobą w kobiecej solidarności - mój też taki jest!:angry:Czasami Erni szybciej zatrybi niż on...:-D A my oczywiście nadal opracowujemy siebie..:baffled:
Karola co do dentysty to ja kiedys usuwałam bez ubezpieczenia co mnie kosztowało ok 70e,wiec w tych granicach z blombowaniem sie musi siostra liczyć...:zawstydzona/y:
Madziujka mysle że warto spróbować..trzymam kciuki!
Niunia czekamy na foteczki...
Ja dzis lepiej sie juz czuje to pewnie dzieki waszym '''zdrówkom''' i mężowskiemu mleczku z miodem i czosnkiem!Brrrr.....
Milego dnia...

witam kochane.....

u nas kaszelek Sebastianka juz mija jeszcze czasem kaszlnie ale jest o wiele lepiej niż było.
karola dzieki za adres w Leiden. musze na tą halę jechać. powiedz mi jak to jest jeszcze otwarte?

jakoś tu cicho?
pozdrawiam was i życzę miłego dnia:-)

Dzień doberek:-)

My wracamy już do zywych, wiec i humorki lepsze. Mały jeszcze kaszle, ale mam nadzieję że syropki pomogą.
Podam Wam przepis na syrop z czosnku uodparniający, moze którejś się przyda

Do słoika wrzucamy :
- 8 ząbków czosnku (nie rozgniatać - w całości)
- 2 łyżki miodu
- połówkę z cytryny pokroić
- drugą połówkę z cytryny wycisnąć sok
- wlać w to szklankę przegotowanej wody
Słoik zakręcić, potrząsnąć i wstawić na dobę do lodówki. Potem przecedzić i dawać 1-2 łyżeczki na noc.

Aniu, ja żadko tu bywam? Moze po prostu nie zwróciłaś uwagi na mnie hihih, bo staram się regularnie odzywac :rofl2:
Torebka jeszcze nie skończona, ale już niedużo mi zostało. A krawcowa ze mnie żadna, lubię różnego rodzaju hande made typu druty, szydełko itp. wiec i maszyna nie jest mi obca;-)

Karola jeśli chodzi o dentyste, to mąż w tamtym roku przed samymi świetami był w Scheveningen u dentysty i za usuniecie 2 zębów + znieczulenie zapłacilismy 40 E, to była wizyta nagła ( z bólem). Zadzwoń moze do "sandry" i sie dowiedz o koszty leczenia

Mały poszedł w kimę to trzeba się wziąść za robotę... niestety.

Ostatnia edycja:
witajcie dziewczyny!

Ja to u rodziców siedzę:-):-):-)! Znowu pojechałam, bo juz miałam dość siedzenia samemu w domu....A poza tym to muszę doprowadzić sprawę z tymi chrzcinami do końca!

A w sotobę zaliczyliśmy oczywiście basem...Pochwalę się fotkami:

Madziujka ja mam taką samą sytuacje i postanowiliśmy zaryzykować...I jak narazie jest ok, ale szukamy mieszkania , bo chcemy zamieszkac razem w NL. Póki co to ja sama z dziećmi siedzę w Polsce...:-(:szok:

Beauty dzięki za przepis na syrop., bo ja lubie czosnek i moje dzieci też, wiec napewno skorzystam....:-):-):-)

Jezeli chodzi o polskie syropki na kaszelek to polecam Sinecod, a na katarek to Euphorbium, na katar zatokowy super sprawa!!!!:happy2:

bry dzień

u nas w porzadeczku, weekend minął na łonie natury bo pogoda dopisuje...
teraz młody kimie a ja w koncu moge ponadrabiac forum i bloga...
pozdrawiam

a tu pare jesiennych foteczek:

15062212730.jpg

15053412730.jpg

15050512730.jpg

14333812730.jpg

14323612730.jpg

14313212730.jpg

i zbiorówka

14341312730.jpg

14304612730.jpg

reklama
Witam wieczorowo :-)

Dzis pogoda dopisala, wiec wiekszosc dnia spedzilismy na swiezym powietrzu :blink:
Niestety podobno od jura znow wraca jesienna szruga :baffled:

Beauty super przepisik na syrop :tak:Taka mikstura postawi na nogi kazdego zdechlaka :rofl2:

Twiggless podziwiam za to blogowanie. Ja mam jeszcze Baby album mlodego do zrobienia :sorry2::sorry2:Jakos zawsze brakuje mi czasu. Az wstyd :zawstydzona/y:

Milego wieczoru kobietki, kurujcie sie i nie chorujcie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry