reklama

Holandia

reklama
:-)Witam Was:tak:
Witaj AGULA:-). Synuś przeuroczy:tak:
Czytam Was codziennie, ale jakoś nie mam głowy do pisania...:-(
Mieszkania nadal nie znaleźliśmy:no::no::no:
Dzieciaki znów zasmarkane:wściekła/y:, zrobiłam syrop z przepisu beauty. Troszkę obawiałą się podać Oliwierowi, aby go nie wysypało, ale jest ok.
Byłam dziś w CB i Oli przybrał na wadze:-), waży 9.100kg:-D:-):happy:
Mój maleńki Oli skończył dziś 11 miesięcy:-). Niko nie może się już doczekać torcika, a to jeszcze cały miesiąc:-)
Aniu zdrówka dla Twoich plecków:tak:
Karola i co z mieszkaniem?
niunia dawno Cię nie było:tak: Co u Ciebie?
Dobranoc

No proszę, cały dzień mnie nie było a tu nie mam za wiele do czytania:baffled:

Agula witaj wsród nas i pisz dużo i czesto :-) Słodkiego masz synka:tak:

U mnie dzisiaj było prawie święto, bo mąż pierwszy raz od dawna miał wolny dzień:rofl2: Oczywiście odpowiednio to wykorzystałam i przeciagnęłam go przez centrum :-D . W końcu udało mi się coś kupić, bo zwykle wracam z niczym :-)

Ania,ja bym już chyba tą drogą nie jeździła. Dobrze ze nic groźnego nie stało się Tobie i dzieciom.

Sencilla pochwal się na czym polega Twoja praca, to są tłumaczenia?

Twiggless,fryzurka b. fajna :-)

Ostatnia edycja:
A dwie najwieksze gaduly (dla niezorientowanych:ja i Ania)zbojkotowaly forum i gadaja ze soba na gg :tak: No nie, don't worry, jeszcze tu powrocimy :-D
Beauty, ja tez zawsze wracam z niczym, ale moze i dobrze, bo po sklepach nie lubie lazic :tak: Moja praca polega na edytowaniu tlumaczen, czyli na poprawianiu tlumacza :happy: Np. chronie uzytkownikow golarek elektrycznych przed masowymi wizytami na oddziale chirurgii plastycznej (poprawiam instrukcje golarek, gdzie tlumaczowi sie pomylilo i nie przetlumaczyl, ze przed rozpoczeciem golenia trzeba nalozyc nakladke ochraniajaca :-) ). To tak na zarty oczywiscie, ale mniej wiecej o to chodzi :tak::happy:

Acha to takie buty! Oficjalnie narzekaja, ze tu cisza i pustki, a za plecami pytlują na gg :wściekła/y:
W takim razie ja sie obrazam :rofl2:

Sencilla, no to fajna praca, tylko tak się zastanawiam z jakiego jezyka na jaki to tłumaczysz?

odmeldowuję się, dobranoc wszystkim :-)

No ja juz jestem...ale tylko mówie wam dobrzj nocki!
U nas sie rozpadało az chce sie isc do łóżka...:rofl2:
Uciekam - do jutra!
Mam nadzieje,że troche popiszecie bo pojutrze znow weekend i znowu zapadnie grobowa cisza...:baffled:;-)

meldue sie z rana:-)

u nas wszystko sie układa, wczoraj tata wyszedł ze szpitala i czeka na sanatorium, no ale mama za to złamała sobie zebro- normalnie zawsze cos....
jeszcze na dodatek wszystkiego samochod nam nie chciał odpalać..

za tydzien w sobote lub dwa wracamy do holandii, choc szczerze wolałabym zostać tutaj...

musze iść zrobić mleko małej....

agula napisz wiecej o sobie, co robisz(oprocz dziecka:) czy w holandii zamierasz zostac na stałe i w ogole pisz dużo:tak:

zeby pustek na forum nie było:-)

Witam z rańca....

Pytanie mam oczywiscie; co ja moge tutaj znaleść na stłuczenia -ten palec boli mnie jak nie wiem a moj lekarz ma wakacje...:baffled:
Może ktos sie orientuje o jakis mamściach lub wodach kwaśnych....
Czekam na odpowiedzi!
Niunia ciesze sie że z tatą już dobrze...:tak:i masz ci los...i jak mama się czuje?
Beauty nie obrazaj sie...;-)przecież jestesmy tu też z wami!
Ale fakt faktem nagadałysmy sie wczoraj trochę...:-D
A teraz sniadanko...

reklama
Czesc Dziewczyny! Mam pytanie a wlasciwie to prosbe o porade, sytuacja zmusza mnie zeby wziasc sie do jakiejs roboty,slyszalyscie moze o jakiejs pracy w domu? Bo Oskar jest jescze za malutki zeby go gdzies zostawiac, zlobek to chyba odpada bo wiem ze teraz to buduje sie najmocniejsza wiez miedzy mama a dzieckiem? poradzcie cos prosze!

Załączniki

• szpen,audi 022 - Copy (2).jpg
    szpen,audi 022 - Copy (2).jpg
    268,4 KB · Wyświetleń: 52

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry