reklama

Holandia

Hej hej...

Właśnie wróciliśmy ze spacerku...Karinka w spacerówce Erniego a Erni ma nóżkach...Specjalnie nawet nie protestował a jak nóżki zabolały to tata slużył ramieniem...:-D
Miła odmiana dla niego!;-)
Anetko zdrówka dla ciebie też życzymy...a jak twój tata sie trzyma?
Beauty mam nadzieje,że pomomo wszystko miło spędzasz niedziele...:tak:
Dla pocieszenia powiem ci że mojego M.nie bedzie przez 3 tyg bo pracują daleko i nawet w takiej sytuacji jaką mamy teraz nie da sie tego przesunąć...bo po nich przychodzą nastepni "fachowcy".I musi byc zrobione...
A moje biedne dziecko nie narzeka - pogodnie nastawiona i uśmiechnieta!Wszyscy ją na rękach noszą i bajki kiedy tylko zechce...:-D
Troche modeliną się bawiła, porysowała itp...
Nie mam jeszcze wielu pomysłów jak zająć takie dziecko przez cały dzień...:sorry2:
Może coś podpowiecie?;-)

Pauka i jak po urodzinkach?Jakieś foteczki wrzuć...:-)
A ja zajadam się szarlotką i popijam ciepłą herbatkę...
pa...

reklama
Hej dziewczyny!!!

Nazywam się Asia i również mieszkam w Holandii, a dokładniej w Hadze.
Jestem w ciązy i mam do Was pytanko. Czy wiecie może gdzie mogę sobie kupić spodnie, jakieś jeansy ciążowe i nie tylko , ponieważ zaczynam się troszkę powiększać i niestety ubrania sprzed ciąży zaczynaja mnie i dzidzie troszkę cisnąć.

Więc jesli znacie jakies fajne sklepy, albo wiecie czy w Hadze lub w okolicy jest H&M Mama to bede wdzieczna za wszelkie info.

Pozdrawiam!!:-)

Asia- spodnie ciążowe można dostać na pewno w H&M, nie musi to być specjalny sklep H&M mama

ja mam chwile wolną, babcia ma Wiki a mąż wyszedł z pieskiem na spacerek...

dzisiaj jadłam ciastka i przegryzałam ogorkami kiszonymi:-) w ciąży takich zachcianek nie miałam:-)

Witaj Asiu :-) Ubrania ciażowe kupisz w H&M w centrum, tam gdzie są ubranka dla dzieci, oprócz tego na pewno są takie w Prenatal ( m.in. w Megastory) i nie jestem pewna , ale w C&A i V&D też chyba widziałam....

Małzonek wrócił jakis czas temu i teraz czekamy na znajomych :-). Samotny czas wykorzystałam na ufarbowanie włosów.
Ania , takie wyjazdy kilkutygodniowe też już przerabialiśmy. Z jednej strony fajnie tak od siebie chwilkę odpoczać, ale z drugiej, wszystko tylko na naszej glowie :baffled:

Zmykam na kawkę i ciasto, do miłego ...;-)

Aniu mój tata waży tyle co ja czyli 51kg:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: więcej chyba już nie muszę pisać:hmm:

Aha beauty ma rację, zobacz w Prenatalu (m.in. w Megastory) mają spory wybór lub w H&M, C&A i V&D.
Dziewczyny próbowałam na marktplaats wystawić ogłoszenie, że szukam mieszkania i mimo, że zaznaczam opłatę za ogłoszenie 9e wyskakuje mi 34e:szok:, może bardziej się orientujecie w tym temacie:confused:

Anetko,pytam, bo jesli cos moze mi sie obije o uszy, to dam znac :) Szukacie w Hadze? Wydaje mi sie, ze bedzie Wam dosc trudno znalezc cos do 600 euro... Nie wiem, ile placiliscie za obecne mieszkanie, ale my do kwietnia mieszkalismy w klitce 20 m2 i placilismy za nia 600 euro.. To bylo pod rotterdamem. A nie chcecie czegos znalezc "na prowincji"? Teraz mieszkamy wlasnie w malej miejscowosci, to ma wiele zalet! Za mieszkanie placimy 675 e, a i tak uwazam, ze nam sie swietnie udalo. Tyle, ze musielismy je "zrobic" od poczatku wlasciwie.. Moze znajdziecie cos w innym miescie? przeciez maz moglby moze dojezdzac do pracy?
Dawno nie wstawialam zadnych fotek... tu ja z Tosia :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry