reklama

Holandia

reklama
Dzien dobry ranne ptaszki!! Dzisiaj ja pierwsza!! :tak::-D Moje dziecko wstalo lewa noga, co ostatnio nader czesto jej sie zdarza, i teraz lezy na podlodze i ryczy.. :wściekła/y: Nie wiem, czy to "bunt dwulatka", czy co? Opadaja mi czasem rece.. Zawsze byla grzeczna jak aniolek, a ostatnio to...:no: szkoda gadac.. moze macie jakies sprawdzone metody na okielznanie wrzeszczacego malucha? :baffled:

Hej ....

No proszę kto się pierwszy dziś zerwał!!!:-D:szok:
Na moją Karinę działała taka metoda a właściwie dwie....Jedna nazywała się ignorancja to znaczy chodziłam jakby jej nie było na tej podłodze i robiłam coś np składalam pranko albo wychodziłam do kuchni....
A druga polegała na ....hi hi...przykrywaniu jej kołuderką - zawsze pytałam czy się chce jej spać?:szok: moja mała dzidzia,głaskałam ją i pytałam czy przynieś jej kołuderkę i poduszeczke...i najczęściej ona wstawała bo o spaniu słyszeć nie chciała!:-D:-D:-D
Raz może czy dwa sobie tak poleżała na podłodze z tą kołuderką czy kocykiem i wstawała...:-D
A teraz śniadanko bo głodna jestem niesłychanie!

Amelko ja oczywiście też dołącze do życzeń...
W tym dniu należącym wyłącznie do Ciebie, pragnę zaofiarować Tobie wszystkie wspaniałości tego świata, a Ty spośród nich wybierz te, które przyniosą Ci radość, miłość i szczęście......Sto lat!Sto lat!:-D
Moc buziaków od nas!

Pauka i Sencilla foteczki super!:tak:;-)Pociechy cudowne....

Pauka, sliczne foteczki, kochana ta Twoja Oliwcia... Chyba jest bardzo spokojna? Tak jakos ze zdjec mi sie wydaje :tak: Juz odwiozlam dziewuchy do opiekunki, dzis projektu z pracy nie mam, ale za to na horyzoncie przede mna super sprzatanie ;) Choc nie wiem, jak ja to zrobie bez pomocy Marysi :-D Jedną z jej ulubionych zabaw jest "pomaganie" mi w sprzataniu, tak ze zawsze mam go 3 razy wiecej :-);-)
A poza tym wybieram sie na basen.. Cale wieki nie bylam, a uwielbiam plywac!! :happy::rofl2:
A oto jeszcze jedna fotka z wczoraj, jakos sie ostatnio rozochocilam ze zdjeciami ;)

a to moje starsze dziecie:

Ostatnia edycja:
dzien doberek
witam po weekendzie, widze że tu też się zbyt wiele nie działo co oznacze, że miło spędziłeyście czas...
u nas rodzinnie i praktyycznie cały czas poza domem... wczoraj odwiedziliśmy moją siostrę w Belgii, Antoś się wyszalał z ciotka a my trochę odsapnęliśmy...
własnie wstawiłam obiadek i czekam az pralka wypierze co powiesze a potem na spacerek bo pikne słoneczko świeci... co prawda duszno nie jest ale najważniejsze że nie pada...
miłego dzionka laseczki

reklama
Cześć dziewczyny!
Pauka sliczna ta twoja cóerczka!!:tak:.
Sencilla twoja tez jest koffaniutka:tak:
Aniahaven uściskaj naszą ksieżniczke:-):-):-)
AMELKA wszystkiego naj i duzo radości:rofl2::rofl2:
Strasznie sie denerwuje,bo siostra nie moze znaleść pracyRozdaje ulotki i nikt sie nie zgłasza,moze je zle pisze.JAK wy piszecie??.A opłaty musi robic:no::no::no::no::no:A ja nie moge jej pomoc:angry::angry:
Mam doła dziś,a w dodatku znow to tego gemente musimy iść.
ide zaparzyć sobie jakieś zioła na uspokojenie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry