reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Holandia

PAULINA sorki ze zawidolam,brak czasu.wybaczysz??? Dasz jeszcze jedna szanse?? Moze poniedzialek wieczorkiem?? kolo 20??? wpisalam Cie juz w kalendarz
a gdzie sie podziewa POLA??

reklama
Hejka Pola,
sorki ze mnaie nie bylo i Kingi. My rozgadalysmy sie w ponioedzialek z nadzieja ze Ty tesik bedziesz. Dzis niestety ja nie moglam bylam u tesciow i ustalalismy date slubu i takie temu podobne ;D
Ale bedzie jeszce czas do naszego gadu-gadu , wtedy nadrobimy babska paplanina ;)

Przykro mi co do Waszej kotki,mam nadzieje ze sie szybko ranki po operacji zagoja i bedzie zdrowa.
Buzka, i do milego :)

Dziewczyny, czy jest możliwość pogadania do poniedziałku?? W poniedziałek odbieramy klucze od domu i mamy 2 tygodnie na przeprowadzkę i zagospodarowawnie obydwu (tego, który wynajmowaliśmy i nówki sztuki). Napiszcie kiedy i o której a ja się dostosuję. Trzymajcie kciuki za moją kotkę, bo jest z nią b. źle... :( Od dzisiaj ponownie jest w szpitalu pod kroplówką i w inkubatorze.. Życie...
POzdrawiam smutnawo...
Pola

Kochana juz my sie do Ciebie dopasujemy na ten poniedzialek.
Zycze Tobie aby jak najlepiej poszlo z przeprowadzka , wiem jak to jest bo miesiac temu to przechodzilam ::)
I mam wielkie ndzieje ze Wasza kotka da rade, az mnie zdziwilo inkubator ?!

Buzka kochana, wszystko bedzie dobrze, pozdro dla Was.

reklama
Kurczę, źle się zrozumiałayśmy. Myślałam o terminie do poniedziałku, czyli: dzisiaj, jutro, pojutrze i popojutrze.... Pasuje któryś? Dzięki za wsparcie. No, kot w specjalistycznym szpitalu, ale jakoś nie wierzę tutejszym lekarzom...ciekawa jestem dlaczego?? Paulka, Ty w pracy, czy w domu?

Do góry