reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Karola twoj Michalek przesliczny i juz mowi po swojemu........sama radosc :tak:
Ann nie martw sie jeszcze 1.5 miesiaca i bedziesz miec spokoj. Ciezki to czas ale szybko zapomnisz o tym jak pozniej brzuch zacznie naprawde rosnac i poczujesz malenstwo:happy::tak::happy:. Jeszcze troche dasz rade
A ja jutro do poloznej, zobaczymy jak maly rosnie:-)

Ja Was podczytuje, ale weny brak:baffled:
Aniu dziękuję za komentarze, kuruj sie kuruj:tak::-D
Karola foteczki śliczne:tak::-). Ja ostatnio z mężem oglądałam filmik w roli głównej Nikuś (miał wtedy niespełna 2 latka) jak mówił wierszyk "Murzynek bambo":-). Następny filmik jak oglądał książeczkę z obrazkami (uczyliśmy się z niej mówić,) i Niko pokazywał na rysunki i mówił: kletki, piśaki, kletki, piśaki hahah:-D Jak fajnie po latach wrócić do wspomnień, a teraz mówi do mnie Niko tak "mamusiu ja sobie poszukam takiej żony, która będzie mi mleko robiła" :-D:-D:-D:-D:-D
Przypomniało mi się jeszcze coś bardziej śmiesznego... idę z Nikodemem ze szkoły i przechodzi obok nas Chinka, a Nikodem do mnie "mamusiu dlaczego ta Pani szła z zamkniętymi oczkami":-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jeszcze coś... mąż bierze prysznic i krzyczy "kochanie podasz mi bieliznę", więc otwieram drzwi od łazienki podaję mężowi bieliznę, a Niko na to ",mamusiu ja mam do Ciebie jedno zapytanie, czy zamknęłaś oczy jak podawałaś tatusiowi majtki?":-D:-D:-D:-D:-D odpowiedziałam zamknęłam (oczywiście nie zamknęłam), a Niko a ja widziałem, że patrzyłaś i cały wieczór musiałam mu tłumaczyć dlaczego ja mogę patrzeć na nagiego tatusia a on nie:szok::-D:-D:-D:-D:-D - ciężko było, ale się udało wytłumaczyć:tak::-D

Hej...

Ja właśni wpadłam powiedzieć wam DOBRANOC a tu się okazuję że się rozpisałyście...:-D;-)
Sencilla milo cię widzieć:rofl2::sorry:...jak pogawędki z mamą?Miło pewnie spędzacie czas...jak my!:tak::-D
Anetko u nas w domu nagość jest rzeczą naturalną...ale historia niezła!:-D
Ja już po inhalacji i wszystkich innych paskudztwach:baffled::eek: lece do wyrka!
Pa,pa....

Dzień dobry!:-D

Ja właśnie dostarczyłam;-) swe dziecko do przedszkola i przeszukałam pół kuchni w poszukiwaniu CUKRU!:wściekła/y::-)
Oczywiście nie znalazłam..ktoś mi użyczy?:rofl2: w końcu posłodziłam sobie kawę cukrem pudrem bo gorzkiej nieznoszę...:baffled:

Kto ma ochotę na taką nietypową?

Dzień dobry!!!

Anetko uśmiałam się z komentarzy twojego synka:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) mądry chłopczyk z niego:tak:
mojego małego próbuje sadzać na nocnik ale nic z tego on wogóle nie chce robić cześć ani pa pa tylko by wchodził tam gdzie nie trzeba wczoraj wsadził głowę do pralki i nogami machał albo do szuflady wejść to on potrafi ale nauczyć się czegoś to już za wiele nie kumate to moje dziecko czy co ?
w PL ciepło sniegu brak zaraz mykam na zakupki bo malemu w Holandii kupuje ubranka są chyba ładniejsze ale dla siebie to jakoś wole w PL.
narka do potem:-):-):-)

reklama
Do góry