reklama

Holandia

Hej, hej
Ja znowu w nocy, chyba za duzo spie popoludniami...:szok::-D
No ja wreszcie o 17 doczekalam sie tych paczkow, a ze teraz musze jesc za trzech :-D:-D:-D to zjadlam 3 :szok::szok: i byly pyszne, przynajmniej tyle za te 1,10 e za sztuke...
agasta, super ze Claudia tak dobrze sypia, mam nadzieje ze moze tez bede duzo spac, bo my oboje z m to uwielbiamy spac :rofl2:
mamo mikolaja, wspolczuje tych wszystkich chorobsk i duzo zdrowka zycze
PaulinaAnna, dobrze ze u was ok, duzo zdrowka dla meza
Sencilla a ty jak sie czujesz? Lepiej juz?
Ania, w tym tygodniu juz nie dam rady ale w przyszlym musimy sie umowic, mam troche luzniejszy tydzien w pracy wiec moze sie uda

Ja jutro tzn juz dzisiaj na 11 mam pierwsza wizyte u gina w szpitalu, ciekawe jak czesto teraz bede miec wizyty, jak bede po to dam znac, a tera zto juz naprawde ide spac bo juz mnie oczy bola, ale przynajmniej moge sobie jutro dluzej pospac :-D
dobranoc

reklama
Dzień dobry!:-)

Znowu ja piewsza?!:szok:

U mnie powtórka z wczoraj, czyli dzieciaki do przedszkola i żłóbka a ja znowu na jazdy.....:tak::-D
Dla Was życzenia miłego dzionka!;-):-)

Do póżniej!

My też zaraz uciekamy do pracy i przedszkola!:-D
Zostawiam Kawkę dla chętnych...;-)

No widzę że nocne marki tutaj mamy...ja wczoraj padłam jak niedźwiedż zimą!
Gosiu dziękuję za ciepłe słowa o moich maluchach...
Sencilla chodź do mnie u mnie pączki jeszcze są i chętnie się podziele!!!
Chorym zdrówka życze...
Pauka zerokiej drogi na jeździe!
Ann mam nadzieje że się w końcu dopasujemy....i trzymam kciuki za wizyte!
Karola u nas becikowe wypłacają w Ośrodku Pomocy Społecznej...nie wiem jak u was?:dry:

Optymistycznego dnia wszystkim, bo dziś już piątek!
Weekend się zaczyna!:-D:-)

A gdzie nasze nowe koleżanki poznikały?:dry::confused::happy:

Witam z rana
Oj ja miałam dziś ciężką noc, a o 6:00 pobudkę na dobre:baffled:
Oliwierkowi wychodzi ostatnia 4 na dole i do tego 3 do góry, biedaczek ma taką temperaturę, a ja muszę "naginać" z nim wózkiem taki kawał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

PaulinaAnna fajnie, że u Ciebie wszystko ok:tak: Zdrówka dla męża życzę:tak:
Ma-Rita zamelduj się proszę i napisz jak się czujecie:confused:
mama mikołaja zdrówka dla małego i uważaj, aby się nie przeziębił przy ospie.

Uciekam, do później

Witam

ja tak samo nadal chora kaszel jak cholera...
maly nie ma wiecej krost tylko te co wczoraj mu wyszly bez goraczki wiec chyba jakos to przetrwamy nie drapie sie bo ma ok 20 szt wiec pewnie nie odczowa nic

spadam na kawke ...

Dzień dobry !
u nas noc taka sobie małemu wychodzi ostatnia czwórka na dole i z tąd gorączka i biegunka :crazy:
teraz idziemy na spacerek bo jest marudny że nie mogę już z nim wytrzymać:szok::szok::szok:w domu sam nie wie o co mu chodzi:tak:
wpadnę pózniej jak moje dziecię pójdzie spać
narka.......

Cześć dziewuszki:-)
Ann powodzenia u lekarza,i melduj zaraz co i jak:tak:
Aneta,Agnes biedne wasze dzieciaczki,to dopiero przede mna:tak:
Agasta ale sie masz fajnie ze mała tak ładnie spi.Michaś nawet jak go karmie butelka to 2 razy w nocy wstaje.Ale juz za jakiś tydz zaczne mu dawać kaszke ,owoce i warzywa:tak::tak:
Aneta robiłaś faworki?
Momo Mikołaja uważaj na małego zeby go nie przeziebić.Byłaś w szpitalu?ze soba?
PaulinaAnna ciesze sie ,ze wszystko u Ciebie dobrze,i zdrówka dla mezusia.
Pauka i jak po jezdzie?
Sencilla a twoje zdrowko jak?Długo wczoraj pracowałaś:happy:

My juz po spacerku ,musiałam iść na poczte:baffled:Zimno u nas .Teraz kawke robie i jeszcze mam troszke faworkow i pączki ,ktoś chetny??

Ostatnia edycja:
reklama
karola nie bylam w szpitalu bo wieczorem zanim sie wybralam do szpitala zadzwonil moj lekarz i powiedzial ze mam 4.03 wizyte w szpitalu u endokrynologa-jestem w szoku i bylismy wczoraj i powiedzialam ze jezeli w hol nie daje sie nic na przeziebienie to trudno ale jestem ur w pl wiec prosze o normalne leki bo 3 tyg chorowac to przesada no i... cos mi zapisal nawet na cisnienie ,moze zmadrzal :szok: albo ma nas juz dosc bo 2x w tyg jestesmy u niego...:wściekła/y::-):-(

moj miki zaczyna szalec marudzi ze juz mnie denerwuje ale wybaczam moze mu ta ospa przeszkadza,spadam bo mnie gryzie!!!:angry::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry