Ann:)
Dumna mama blizniaczek
Hej, hej
Ja znowu w nocy, chyba za duzo spie popoludniami...

No ja wreszcie o 17 doczekalam sie tych paczkow, a ze teraz musze jesc za trzech

to zjadlam 3 
i byly pyszne, przynajmniej tyle za te 1,10 e za sztuke...
agasta, super ze Claudia tak dobrze sypia, mam nadzieje ze moze tez bede duzo spac, bo my oboje z m to uwielbiamy spac
mamo mikolaja, wspolczuje tych wszystkich chorobsk i duzo zdrowka zycze
PaulinaAnna, dobrze ze u was ok, duzo zdrowka dla meza
Sencilla a ty jak sie czujesz? Lepiej juz?
Ania, w tym tygodniu juz nie dam rady ale w przyszlym musimy sie umowic, mam troche luzniejszy tydzien w pracy wiec moze sie uda
Ja jutro tzn juz dzisiaj na 11 mam pierwsza wizyte u gina w szpitalu, ciekawe jak czesto teraz bede miec wizyty, jak bede po to dam znac, a tera zto juz naprawde ide spac bo juz mnie oczy bola, ale przynajmniej moge sobie jutro dluzej pospac
dobranoc
Ja znowu w nocy, chyba za duzo spie popoludniami...

No ja wreszcie o 17 doczekalam sie tych paczkow, a ze teraz musze jesc za trzech

to zjadlam 3 
i byly pyszne, przynajmniej tyle za te 1,10 e za sztuke...agasta, super ze Claudia tak dobrze sypia, mam nadzieje ze moze tez bede duzo spac, bo my oboje z m to uwielbiamy spac

mamo mikolaja, wspolczuje tych wszystkich chorobsk i duzo zdrowka zycze
PaulinaAnna, dobrze ze u was ok, duzo zdrowka dla meza
Sencilla a ty jak sie czujesz? Lepiej juz?
Ania, w tym tygodniu juz nie dam rady ale w przyszlym musimy sie umowic, mam troche luzniejszy tydzien w pracy wiec moze sie uda
Ja jutro tzn juz dzisiaj na 11 mam pierwsza wizyte u gina w szpitalu, ciekawe jak czesto teraz bede miec wizyty, jak bede po to dam znac, a tera zto juz naprawde ide spac bo juz mnie oczy bola, ale przynajmniej moge sobie jutro dluzej pospac

dobranoc