reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

I zapanowala u nas cisza....Paulina juz w drodze do Polonii. Pola pewnie jeszcze w ojczyznie. A gdzie reszta? Toola, Natalya, Kinia, Missdior....Piszcie cos lasencje, bo nie bedzie co czytac :tak:

Ufff, wreszcie cieply dzien...miejmy nadzieje, ze tak pozostanie i wreszcie zacznie sie cos, co bedzie mozna nazwac latem :tak:

A ja mam dzis imieninki i z tej okazji stawiam kolejke
impreza.gif
impreza.gif
:-)

OK. babeczki spadam do loza, bo jakas zmulona jestem.
Dobranoc :-D

reklama
hej Ma-Rita jestem na kompie, wszystkiego najlepszego z okazji imieninek!!

u nas nic sie nie dzieje totalna NUDA, zandej imprezki ani nic, to co mam pisac :no:

nawet mi sie uczyc nie chce powiem szczerze zmarnowany tydzien caly do d. jakos taki, to se pomarudzilam, od jutra zabieram sie za robote na ostro :happy2:

Ma-Rita - spoznione,ale rownie serdeczne : wszystkiego naj !

U nas raczej tez bedzie nudno,owszem ZNOWU imprezowo,ale nudno.Jutro idziemy na roczek,dzieciak strrrrrrrasznie nielubianej bratowej mojego meza,brrrrrrr,postaramy sie tam jak najkrocej siedziec.W przyszlym tygodniu jedziemy na slub(drugi!!!) jakiegos klienta,jezu,zaprosil 220 osob,bedzie grill na stojaco,oczywiscie nie mam sie w co ubrac,w takich sytuacjach gatki od Diora i jakis worek na to powinny wystarczyc;-).Dzien po tym weselu urodziny tescia,wymiekam.
I jak tu uniknac okazji do picia?;-):-)

Ok.znikam pompowac z chlopakami basen,oj goraco!!! 9:35 - 28° :)))))

Hej Moniaa :-D Witamy i zapraszamy :-) Napisz cos o sobie i wpadaj do nas jak najczesciej :tak:

U mnie nudy, ale bron Boze nie narzekam :-pPo tym kotle z egzaminami czuje sie jak w raju :tak:
Jutro mamy tzw. familiedag i z cala radzina malzonka wybieramy sie do Linnaeushof czyli najwiekszego (ponoc) w Europie placu zabaw :-D Oby pogoda nie splatala nam figla, bo bedzie kicha :eek:
Dobranoc wszystkim i klikajcie jak najwiecej :-)

Noooo,Moniaa,ty zyjesz:-).
A nie mowilam,ze tylko grozba zmusi belgijskie matki do pisania;-).

Niedziela,a ja do pracy,bleee...dzieci zostaly wydelegowane do dziadkow,ida razem jakies kucyki ogladac,a my do biura....hmmmm,po krotkim namysle...bedziemy miec ten lokal tylko dla siebie:evil:...

Witam witam!!
MISS ja ostatnio troszkę zalatana.. no ale myśle ze już będzie Oki.
Biuro tylko dla siebie... no dobra nie skomentuje :-D

Miałam napisać coś o sobie? Hm.. mam córeczkę Nicole, za miesiąc wychodzę za mąż. W Belgii mieszkam 5 latek ;).
Z Polski pochodzę z Chojnic, moze jakaś mamusie jest z moich okolic :-)
Miłej niedzieli!

No i moje przepowiednie sie sprawdzily :errr: O jedenastej bylismy umowieni u tesciow i tuz przed wyjazdem zaczelo sie chmurzyc, a jak dotarlismy na miejsce zaczelo lac:baffled::baffled: Czyli z placu zabaw nici, bo lalo ze dwie godziny i pozniej wszystko bylo mokre :baffled: Wiec zostal tylko spacer i zarelko w nalesnikowej knajpce ( z 3- latkiem, dwojgiem 2-latkow i dwojka 5-miesieczniakow
tylko to zostaje :tak:) No ale ogolnie bylo OK.
Padnieta jestem po tych atrakcjach :-p
Dobranoc :-D

reklama
Do góry