reklama
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Witam Was kobitki!!!
U nas nocki nie przespane, malutki budzi się 3-4 razy w nocy
. Kiedy ja się wyśpię

. Nikodem zazdrosny....
Oliwierek 1.12.2007 Zdjęcie063.jpg | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
Oliwierek 28.11.2007 Zdjęcie005.jpg | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
pozdrawiam!!!
U nas nocki nie przespane, malutki budzi się 3-4 razy w nocy

Oliwierek 1.12.2007 Zdjęcie063.jpg | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
Oliwierek 28.11.2007 Zdjęcie005.jpg | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
pozdrawiam!!!
jolka.jolka
pamiętasz lato ze snu...?
Pola - najlepsze zyczenia urodzinowe dla Solenizantki :-) !!!
Aneta - nie zazdroszczę tych nieprzespanych nocek.... ciągle jeszcze pamiętam moje nieprzespane i nie wyobrażam sobie być samą z dwójką dzieci... Podziwiam Cię !!!!
Marita - miłej imprezy mikołajkowej dziś życzę :-) !!! Jakies specjalne atrakcje są przewidziane czy tylko ściśle domowa impreza rodzinna ?
A synek zdrowy ? Moja córa kaszle i kaszle i kaszle i na serio się martwić zaczynam, bo to chyba nie jest normalne, żeby tyle tygodni kaszleć...
.... niedawno wymiotowała... potem przez 2 dni prawie nic nie jadła... i ten kaszel...
Domowy przepisał inhalator i to trochę pomaga ale nie likwiduje przyczyny kaszlu...
Aneta - nie zazdroszczę tych nieprzespanych nocek.... ciągle jeszcze pamiętam moje nieprzespane i nie wyobrażam sobie być samą z dwójką dzieci... Podziwiam Cię !!!!
Marita - miłej imprezy mikołajkowej dziś życzę :-) !!! Jakies specjalne atrakcje są przewidziane czy tylko ściśle domowa impreza rodzinna ?
A synek zdrowy ? Moja córa kaszle i kaszle i kaszle i na serio się martwić zaczynam, bo to chyba nie jest normalne, żeby tyle tygodni kaszleć...

Domowy przepisał inhalator i to trochę pomaga ale nie likwiduje przyczyny kaszlu...
Jolka Ian kaszle juz dobry miesiac i caly czas zasmarkany. Bral antybiotyk bo oczywiscie przy tak dlugim katarze przyplatalo sie zapalenie uszu. Po tygodniu brania leku nadal kaszle. Bylam u lekarza, osluchal go, zajrzal w uszy i jest OK.
Wychodze z zalozenia, ze tu wszystkie dzieciaki tak maja i juz...trzeba przeczekac. Byle do wiosny :-);-) A syropu z cebuli probowalas??
Impreza Mikolajaowa u tesciow typowo rodzinna: prezenty dla dzieciakow i tesciow itp. ;-)
Wychodze z zalozenia, ze tu wszystkie dzieciaki tak maja i juz...trzeba przeczekac. Byle do wiosny :-);-) A syropu z cebuli probowalas??
Impreza Mikolajaowa u tesciow typowo rodzinna: prezenty dla dzieciakow i tesciow itp. ;-)
jolka.jolka
pamiętasz lato ze snu...?
Próbowałam tego syropu ale tylko raz przez tydzień, wtedy gdy o tym pisałam. Pewnie za krótko, żeby móc mówic o efektach... A Ty podajesz ten syrop ? Może powinnam go znowu zrobić ale normalnie taka leniwa ostatnio jestem, że nawet mi sie kroić cebuli nie chce, bo te cholerne olejki eteryczne sie wydzielają i oczy mnie potem przez pół godziny bolą od nich !!!!!
Ja sie ostatnio nakręciłam tym kaszlem bo na jakimś forum dziecięcym wyczytałam jak matka pisała, że dziecko kaszlało przez parę miesięcy, osłuchowo bylo czyste a potem sie okazało, ze miało jakąś mykoplazmę i lamblie (fuj!!)i to była przyczyną kaszlu ale żeby takie rzeczy stwierdzić to trzeba jakies testy przeprowadzić a nie tylko słuchawką płuca osłuchać....
Ale u mnie leje...
...
A te holenderskie mikołajki to zupełnie inne niz w PL. U nas prezenty przecież tylko dla dzieci w ten dzień i z dzieciństwa pamiętam, że to było drobne rzeczy; głównie słodycze i owoce ( taka pomarańcza to przecież był rarytas nie z tej ziemi
). A tutaj prezenty takie duże jak na Święta sie daje i nie tylko dla dzieci ale dla dorosłych też...
Ja sie ostatnio nakręciłam tym kaszlem bo na jakimś forum dziecięcym wyczytałam jak matka pisała, że dziecko kaszlało przez parę miesięcy, osłuchowo bylo czyste a potem sie okazało, ze miało jakąś mykoplazmę i lamblie (fuj!!)i to była przyczyną kaszlu ale żeby takie rzeczy stwierdzić to trzeba jakies testy przeprowadzić a nie tylko słuchawką płuca osłuchać....
Ale u mnie leje...

A te holenderskie mikołajki to zupełnie inne niz w PL. U nas prezenty przecież tylko dla dzieci w ten dzień i z dzieciństwa pamiętam, że to było drobne rzeczy; głównie słodycze i owoce ( taka pomarańcza to przecież był rarytas nie z tej ziemi

Pola 30
Fan(ka)
Dziękuję w imieniu Majki za życzenia i piękny tort:-)
Od dzisiaj przez tydzień mam teściów, więc nie wiem, czy uda mi się popisać.
Odezwę się wkrótce.
Paulina, Twój telefon nie odpowiada zupełnie, co jest?
Od dzisiaj przez tydzień mam teściów, więc nie wiem, czy uda mi się popisać.
Odezwę się wkrótce.
Paulina, Twój telefon nie odpowiada zupełnie, co jest?
missdior
Fanka BB :)
Oj,nieladnie,nieladnie,poltora dnia komp wylaczony,a tu gaduly same.
Dla urodzinowej panny - spoznione-hip,hip,hip,hura !
Mikolaj w Belgii tez jest z cala pompa,wielkim statkiem przyplywa do Antwerpii,no i prezenty wielgasne.Ja moim kupilam : dla starszego teleskop(taki prawdziwy
),dla mlodszego drewniana szafke na narzedzia(bez narzedzi,bo tych maja dosyc) -musza razem zlozyc, i gre chinczyka.Zabawki dostana od tesciow na gwiazdke,my nie kupujemy juz wtedy nic.
To kiedy ruszacie do Pl?My chyba 21 bo 20 .12 klasa starszego wystawia jaselka,wiec musimy obejrzec.Dochod ze sprzedanej kawy,placka,chipsow itp.idzie na letnia klase w gospodarstwie,fajna inicjatywa,niech sobie dzieciaki zarobia.
Dla urodzinowej panny - spoznione-hip,hip,hip,hura !
Mikolaj w Belgii tez jest z cala pompa,wielkim statkiem przyplywa do Antwerpii,no i prezenty wielgasne.Ja moim kupilam : dla starszego teleskop(taki prawdziwy

To kiedy ruszacie do Pl?My chyba 21 bo 20 .12 klasa starszego wystawia jaselka,wiec musimy obejrzec.Dochod ze sprzedanej kawy,placka,chipsow itp.idzie na letnia klase w gospodarstwie,fajna inicjatywa,niech sobie dzieciaki zarobia.
reklama
aneta 2222
Entuzjast(k)a
Pola 30 wszystkiego naj dla Majeczki