reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witam wieczorową porą
Magdaleno
Niech Ci słońce mocno świeci, niech nad głowa ptaszek leci, a ja składam Ci życzenia w Dniu Twojego narodzenia.Zdrowia ,szczęścia ,pomyślności i niech uśmiech na twej buzi zawsze gości!

Nikita witaj i jak pisały dziewczyny nie znikaj:happy2:
Agasta niezła fucha ci się trafiła :tak:U nas zero śniegu:-(
Czarna jak się kotek miewa?
Ania miłego prasowania:tak:
Aneta wam życzę dużo miłości :tak:Pewnie już świętujecie w łóżku;-)
Pauka dalej cieszysz się towarzystwem męża?
Olginia ,Tweegless,Beauty,Sencilla i reszta pewnie jeszcze nie wróciły z pl:happy2:
Ja dziś miałam małą bieganine teraz usiadłam na tyłku ale nie na długo zaraz idę się kąpać:tak:
miłej nocki

reklama
Witam
Karola skąd wiedziałaś:confused::-D
Karola, Aniu dziękuję:tak::-) Mój M miał wyrzuty sumienia, że zapomniał i nawet kwiatów nie kupił, ale nie mogłam się gniewać, bo sama zapomniałam:baffled:
Ja mam dziś wolne, Oliwierek jeszcze śpi:szok::-)

Karola oraz dziewczyny z Hagi macie jakieś polskie książki:confused::confused::confused: Ja miałam zabrać z PL i zapomniałam:-:)-:)-(

witam
ja juz w Nl wróciliśmy w niedzielę , drogi okropne jechaliśmy w ta strone 19 godzin a do Pl 23 godziny juz myslałam że wyjde z siebie :sorry2:
wszystkiego dobrego w nowym roku kochane !!!!

dzis ide pierwszy raz do pracy ;-)wiec wieczorkiem postaram sie cosik nadrobić :tak: bo całości na pewno nie nadrobię bo to za dużo ponad 2 tygodnie ;-)
pozdrawiam

Olgunia powodzenia w pracy:tak::tak::tak::tak:
Dziewczyny coś mi się dzieje z BB, zaznaczam opcje "zapamiętaj logowanie", a i tak za każdym razem muszę się logować:baffled:

Hej...

Anetko ja "książkowy plan" tez miałam jak ty i tez nie zabrałam....ale zakupiłam kilka książek w polskim sklepie bo u nas troche ich mają!:szok::tak:Byłam nawet zaskoczona taki wybór...i nabyłam ZMIERZCH...:tak::tak::tak:
A mój dostał drugi tom tej książki pod choinkę więc czytamy....a już widziałam że PL SKLEPIE jest już 3cia cześć....:-D

Olgunia napisasz jak było...super że ci sie udało coś znaleść!A co robisz?

A gdzie reszta kobietek?Już po 15-tej....:confused:

Hej...

Anetko ja "książkowy plan" tez miałam jak ty i tez nie zabrałam....ale zakupiłam kilka książek w polskim sklepie bo u nas troche ich mają!:szok::tak:Byłam nawet zaskoczona taki wybór...i nabyłam ZMIERZCH...:tak::tak::tak:

Bomba ksiazka,moja siorka kupila wszystkie jak byla w pl i juz wszystkie 4 przeczytalam a raczej pochlonelam:-).Mamy tez juz ksiazyc w nowiu film,ale kiepska kopia wiec nie chce sobie psuc efektu i poczekam na lepsza wersje.

Padam na pyska bo musialam leciec z mala do miasta do banku i do ubezpieczalni a po tym sniegu ciezka przeprawa z wozkiem:no:
teraz moj smrodek lezy i nawija,a rozgadala sie ostatnio:szok:

Dziewczyny troszke wam zazdroszcze pracy bo czasami nudno mi w domu,ale nie chciala bym juz teraz wracac do roboty.Tak dobrze patrzec jak sie dziec rozwija:tak:i te usmieszki,minki,kupki;-)

reklama
Czarna naciesz się sie swoją dziecinką!:-D
Ja też rozkoszowałam sie każdym detalem dzieciństwa moich szkrabów...i naprawde żal mi tych 3miesięcznych bobasów...oddawanych o 7.oo rano do opiekunek lub żłobków jak czasami widze!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Tymaczasem ja znowu latam na desce do prasowania!

Do góry