reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Holandia

Agasta niezła kobitka ci sie trafiła!:szok::-D:-D
Sencilla mam nadzieje że Marysi już lepiej i sobie wesoło bryka!:tak:
Gosiu nasza nie daj sie...łap czego możesz i nie daj sie chorobie....:sorry2:
Karola jak ci poszło? I czy masz tam internet?:confused:
A gdzie sie podziała Robale?Ann?Natka? i reszta mamusiek?

Pauka kawusie parzysz super!:-)

Ja dziś postanowiła zrezygnować z jednej mojej legalnej pracy....:-(bo sie nie wyrabiam to nie życie w takim tempie...a co do prezentu może świeczniki to też dobry pomysł?Jak sądzicie...

Poza tym dowiedziałam sie że śnieg znowu ma padać od niedzieli!:tak::tak::tak:

reklama
Wieczór...
nie pisze dobry bo właściwie taki nie jest....:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

Znowu katastrofa!!!! Seba znów stracił pracę, a do tego jeszcze nie ma za co wrócić do domu....Poprostu załamka! Stocznia nie dostała zlecenia na remont kolejnej barki i krach...i tak poprostu ludzie na bruk...:wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::szok:
Juz mam mega doła, bo nawet nie chcę myśleć co teraz będzie...Bieżące rachunki wiszą, nawet na życie kasy nie ma....A to co ja zarobię to tylko na mieszkanie wystarczy...Poprostu wziąść i się powiesić czy co...:-:)-:)-:)-(tylko co z dziećmi...:baffled::wściekła/y::szok:

Chyba nie jest nam pisana ta Holandia, bo nic nie idzie po naszej myśli...Zresztą wogóle nic nie wychodzi...Nie wiem dlaczego mamy takiego pecha...:baffled::baffled::szok::szok::-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Myśleliśmy, ze skoro Sebek trafił do firmy holenderskiej pośredniczącej załatwianiu pracy to będzie łatwiej, że oni nam pomogą na starcie się urządzić, załatwić wszelkie a wszystko trzeba czekać i się prosić i jeszce mają pretensje, że coś od nich chcesz....Kurcze czy to takie trudne pomóc w wypełnieniu kilku papierów...??!:confused::confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Już nie wiem co mam robić, co pisać...Tak mi źle...a wiem, ze Sebek czuje się tam jeszcze gorzej...

Sorki za to, że tak bezpośrednio piszę...:sorry2::cool2:

Witam,
Pauka bardzo mi przykro:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Dziewczyny może każda z nas wpłaci parę euro (np 5e:confused:) na konto Pauki męża, aby miał za co wrócić do domu:confused:

Źle napisałam, może nie każda, ale która może:confused:

Aniu, Anetko dziękuję za wsparcie! :tak::sorry2:

Mieliśmy nadzieję, że z Nowym Rokiem jakoś to wszystko zacznie sie nam ukladać...że w końcu nadejdą te "tłuste" lata, bo przecież jesteśmy już 7 lat małżeństwem...

Przeklinam ten cholerny wyjazd tym razem, ponieważ Seba miał już nagrane 2 roboty tu we Wrocku i jakoś by te 2 mc przetrzymał i wiosną znów pojechał, ale nie, ta jego pier...szefowa dzwoniła by przyjechał, bo robota jest na dłużej i jeszcze żeby wziął ze sobą kolegów spawaczy...I co? Teraz zostajemy bez kasy na kolejny miesiąc, pewnie z mieszkaniem będzie ciężko, bo to co Sebek zarobił teraz przez te 8 dni to poszło mu na mieszkanie, paliwo i wyżywienie...:-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szok!

Dzień dobry!

Pauka a w jakim mieście jest twój mąż?:confused:Może lepiej wpłacić kasę na holenderskie konto i mu to podrzucić?:zawstydzona/y:
Pomysł ze zbiórką Anetko jak najbardziej OK.... ja też sie deklaruje....napisz co myślisz Pauka... i zdecyduj...:tak::tak::tak:
Głowa do góry!

witajcie...
Dziewczyny dziękuję...Macie dobre serducha!!!! Mi jest głupio, bo nie lubię pożyczać pieniędzy...
Muszę zapytać Sebka, co on o tym myśli, bo nawet numeru konta...

Aniu on mieszka w Oosterhout koło Bredy...Ann wie gdzie to jest...

Pauka bardzo mi przykro!! a nie da rady jakiejs innej pracy znalezc? Breda to chyba dobra lokalizacja..
dziewcyzny, dzeikuje za zainteresowanie, Marys sie ma juz dobrze, jest tylko teraz przeziebiona. Ale wole to od rzygania :baffled:

reklama
czesc dziewczyny
mnie jednak chorobsko dopadlo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wszystko mnie lamie, musze do poniedzialku sie wykurowac bo do roboty ide
Pauka mnie rowniez bardzo jest przykro, dolaczam do pomyslu Anety :tak::tak: wspolnie mozemy choc troche wam pomoc
ide lezec, do pozniej

Do góry