• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Witam,
ja mam dziś wolne, więc jem już śniadanko:tak:
Aniu jeśli nie sprawię Ci kłopotu to proszę zapytaj swojej holenderki jak zrobić przelew:tak: Ja mam problem już na samym końcu:baffled:, zaznaczam "verzenden" i pokazuje mi się, że muszę użyć kalkulatorka (którego posiadam), ale należy wpisać tam sumę 5 00 (a ja na nim spacji nie mam:no:). Próbowałam już tylko 5 i też nic:no:
aha są nowe te kalkulatorki fortis i stara, ja mam nowy (biały):tak:
Czarna miałam rację mam dostęp do konta przez internet zablokowany, nie mogę się zalogować. Wyświetla mi się komunikat
"Transactie mislukt, neem contact op met de Helpdesk.

Probeert u het later opnieuw of neem contact op met de Helpdesk via telefoonnummer 0900-8670 (EUR 0,10/min) of stuur een Bericht aan de bank ('Contact') en vermeld het probleem CMS2082. Onze excuses voor het ongemak.

dziewczyny musze sie Wam do czegos przyznac mianowicie rozpuscilam corke swoja bo spi co noc w naszym lozku i nie moge nie jej liamecz siebei tego oduczyc bo to uwielbiam:-(:baffled::confused::-D

Aniu doskonale cię rozumiem:tak:....ja swojemu synkowi nie raz sama proponuje żeby poszedł spać do mojego łóżka!
Lubie patrzyc jak on tak zasypia....obok mnie!:-D:-D:-D
Sencilla co tam u was?
A Robale jeszcze w PL?:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry