aneta 2222
Entuzjast(k)a
Aniu promieniejesz 

:-):-):-):-) Proszę o jeszcze ... fotek oczywiście 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Dawidek też nawet grzeczny jak Jula śpi w dzień to on w kuchni ogląda bajki na dvd i ładnie chodzi na spacerki gdzie kiedyś nie chciał chodzić na nóżkach bo tylko by jeżdził ale chyba zrozumiał że nie ma innego wyjścia

w każdym razie o godziny 19 oboje już zapakowani do łóżeczek do spania nie ma to tamto a ja ogarniam chatke kąpiel i lulu ;-);-);-);-)ale byle do 15 jak będzie już małej dowód to jedziemy do Nl bo akurat wtedy jedzie mój brat a jak nie to dopiero 24 maja

brzuszek uroczy

:-) Wydrukowałam sobie mapkę z neta, dojechałam bez problemu i dogadałam się również. Na wstępnie przeprosiłam za mój słaby niderlandzki, poprosiłam Panią, aby mówiła do mnie wolniej i dałam radę 

Oliwierek się zdrzemnął, a Niko maluje farbami
, więc chwila dla mamy 
na mały relaksik przed kompem tzn nauka-testy 

A wczoraj zastrajkowal i nie chcial tego co mu ugotowalam tylko mojego kotleta z frytkami wiec co mialam zrobic musialam sie z nim podzielic

Ja też sie musze wam pochwalić że wczoraj przełożyłam Eniemu CB z 19maja bo wtedy jeszcze w PL jestem na 7 czerwca i....to po holendersku!