Dzien dobry
Aneta jestem jestem, ale bardzo zapracowana
do tego mala ma grype i irownoczesnie idize jej kilak zebow, wiec tymczasowo (mam nadieje
) z aniolka zorbil sie maly terrorysta 
Aniahaven wyczytalam ze ubezpieczenie masz pakiet podstwowy, wiesz o tym ze przy takim pakeicie za porod w szpitalu bez przyczyn medycznych placi sie gruba kase?
Nikita gratuluje nowego gniazdka i coreczek :-)
Bira widac czasu nie marnujecie
Gosia moja claudia uwielbia podradac mi frytki. A ze rzadko je jemu to jej pozwalam jej zjesc kilka. no i obowiazkowo musi miec do tego chicken mc nuggets
Aneta jestem jestem, ale bardzo zapracowana
do tego mala ma grype i irownoczesnie idize jej kilak zebow, wiec tymczasowo (mam nadieje
) z aniolka zorbil sie maly terrorysta 
Aniahaven wyczytalam ze ubezpieczenie masz pakiet podstwowy, wiesz o tym ze przy takim pakeicie za porod w szpitalu bez przyczyn medycznych placi sie gruba kase?

Nikita gratuluje nowego gniazdka i coreczek :-)
Bira widac czasu nie marnujecie
Gosia moja claudia uwielbia podradac mi frytki. A ze rzadko je jemu to jej pozwalam jej zjesc kilka. no i obowiazkowo musi miec do tego chicken mc nuggets

Ich zdaniem testy na inteligencję napisałam tak dobrze, że na egzaminie powinnam sobie poradzić, bo szybko się uczę. Kto powiedział, że ja szybko się uczę języków obcych
Poszłam do docenta i mówię mu, że nie czuję się na siłach, aby podejść do egzaminu, a on na to "ja Cię doskonale rozumiem co Ty do mnie mówisz, poradzisz sobie"
Dołożył mi tylko jeden dzień w szkole więcej i to wszystko 
, a w 3 grupie Nikodem już zaczyna szkołę na poważnie tzn. nauka pisania, czytani itp a kto mu w tym pomoże jeśli ja sama nie będę wiedziała
Niko już czyta po polsku, ma tylko problemy z długimi wyrazami lub bardzo trudnymi, dodaje i odejmuje, więc nie chcę, aby z powodu braku wiedzy językowej mamy miał jakieś problemy w szkole. Nikt lepiej dziecku nie wytłumaczy niż własna mama :-)
Prasuję to co muszę tzn nie prasuje bielizny, jeansów, sweterków itp Prasuje tylko to co się gniecie np koszule, niektóre bluzeczki 
... jeszcze nie wiem
Poradźcie!