reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Aneta 100 lat dla Piotrka:tak:Pewnie już świętujecie....;-)
Niunia miłych wakacji!
Pauka super że bedziesz miała spotkania z dziećmi:tak:Małymi kroczkami do celu:tak:
Sencilla co tam słychać ,jak dziewczynki?
Aniu piękny strój :tak:Karinka ślicznie wygląda w nim,prawdziwa kowbojka:-)

Dzięki dziewczyny za komplementy.... Karcia była przeszczęśliwa jak go zobaczyła!!!:-D
Anetko czy twój mąż ma urodzinki w Dniu Taty?:confused:

Ja zmykam bo jeszcze muszę przestudiować spójniki z holenderskiego....:dry: a jak na razie to magia dla mnie:-p...

Do jutra....

O widzę, że przywołałam niektóre z was ...;) Ale sobie dolewam:D

Niunia Maja juz miała w zeszłym roku testy robione, ale wtedy nic nie wyszło...
Karolka ja też jeste tego zdania co ty...Może do września jeszcze coś się znajdzie...:)
Aniu przebranie bombowe!!!!! Karinka wyglądała jak prawdziwa Kowbojka z Texasu!:)

Spokojnej nocki kobietki!

Karola dziękuję w imieniu męża:tak:
Niunia, Aniu tak mój mąż obchodzić dziś podwójne święto:tak: Myśleliśmy, że dziś będzie kolejna okazja do świętowania, ale egipskie klimaty nam nie sprzyjały :-D, jedna I
Robale ja uważam podobnie do Sencillii, Ty powinnaś decydować o tym czy chcesz pracować czy nie:tak:
Sencilla długo Cię nie było, co tam się u Was dzieje:confused: Chyba dobrze, bo pracę masz:confused::tak:
Aniu Ty to masz talent i wcale się nie dziwię, że Karince się podobał, bo strój jest świetny :tak::tak::tak:
Czarna trzymam kciuki za koleżankę:tak::tak::tak:
Niunia udanego weseliska :tak::tak::tak:
Pauka mój mały też ma alergię, obecnie stwierdzili, że to egzema (ja uważam inaczej) i mamy maści sterydowe, bez tych maści jest masakra, a nie wolno ich długo używać:no: Nie chcą nam zrobić testów, bo uważają, że jest za mały:baffled:

Miłej nocy

reklama
Bry

my niedawno co wrocilysmy z .....porodowki:cool2:

Wiktoria urodzila sie zdrowiutka wazy 3900 i ma 52cm.Porod byl ciezki,Asia bardzo narzekala na bole krzyzowe,juz nie wiedzialam jak jej pomoc oprocz dodawania otuchy slowami i masazem plecow podczas skurczy.Jessi byla grzeczniutka i dzielnie dala Mamie wspierac "ciocie".Tata nie zdarzyl na porod,ale udalo mu sie dobiec na przeciecie pepowiny:tak:
Dziewczyny musza zostac w szpitalu 24h na obserwacji ze wzgledu na to,ze urodzila tyle czasu po odejsciu wod plodowych.Ide teraz pokiziac sie z moja Mala akuszerka ;-)i udamy sie na drzemke bo tam to tylko 2 razy na krotko oczka zamknela i jest wymeczona.

Sencilla co to za zmiany u Ciebie:confused:

Do góry