reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Sencilla z tego co pamiętam Carinio spodziewa sie Kuby - czyli chłopczyka!;-)
Twoje dziecie faktycznie podrosło co już zdążyłam skomentować na NK:-D.... ale fakt faktem że dawno cię nie było z nami i nie wrzucałaś żadnych fotek to teraz nadrabiaj zaległości....:tak::tak::tak:
Poprosimy jeszcze jedną foteczkę "grupową":laugh2:...

Karola ja też miałam migrene po pierwszym dniu w szkole.... może od lamp a może z wrażenia....:rofl2::-) Dobrze że już OK i przede wszystkim że ci sie podoba!:-p
Ja wielu z mojej klasy spotkałam ostatnio i mam nadzieje sie choć jeszcze jeden raz tam wybrać zanim urodze w przyszłym tygodniu....:-D Może zdążę....

A ja walcze drugą godzinkę z żelazkiem dla klientki...

A gdzie sie podziała Anetka?:sorry2: czyżby praca dawała jej tak w kość?

tak tak spodziewam sie malucha Kuby :D no i niech sie streszcze to dziecko, bo juz chce sie do niego przytulic i calowac i wachac stopki :p hehe

Aniu no może i po części z wrażenia ...:tak:
Aneta jak w pracy :sorry2:
Sencilla rosną te wasze pociechy:tak:
Ja już na dziś kończe, poczytam książke i do spanka:tak:

miłej nocki

Bry....

Ja znów sie wypałam.... :-)
Carinio nie śpiesz sie tak - ja pierwsza w kolejce jestem do "wąchania stópek":tak:
Anetko i jak w pracy - dajesz rade?:sorry2:
Karola poleć coś dobrego do poczytania bo odkąd skończyłam te sage o wampirach to sama nie wiem za co sie złapać!:-p

Ja już kawkę pije, ktoś jeszcze reflektuje?:-p

Załączniki

• c3d00dc795.jpg
    c3d00dc795.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 44
;-)Witajcie kochane...

Aniu no to rzeczywiście ostatki...Mnie również na tydzień przd porodem brzuch już nie utrudniał oddychania no i w końcu zaczęłam przesypiać noce...Trzymam kciuki!!!:tak:;-):-)
Carinio za Ciebie również:-) A całowanie stópek malenstwa... Super!
Karola gratulki! Pierwsze "koty za płoty"... teraz już będzie z górki;-):-)
Sencilla no urosła, urosła ci córunia...Śliczne włoski - kręciołki mają dziewczynki:tak::-) Moje obie mają proste i lejące....czyli nie po mnie:-:)zawstydzona/y:

Moje starsze dziecię dzisiaj poszło pierszy raz do zerówki do szkoły....:tak::tak::tak: Leciała jak na skrzydłach;-);-);-) Zobaczymy jakie wrażenia będą po...

Majcia za to śpi sobie...Poszła w poniedziałek do żłobka i jakieś cholerstwo przytargała, bo od wtorku miała temp...:szok::zawstydzona/y::wściekła/y: wczoraj wieczorkiem już tylko stan podgorączkowy, ale do końca tygodnia napewno nie pójdzie...:wściekła/y::-:)no:

A ja znów dostałam "kosza":wściekła/y::no::-:)zawstydzona/y::crazy::angry: Wczoraj dostałąm cynka o etacie i znów mi przepadło!:wściekła/y::wściekła/y:Załamka:wściekła/y::wściekła/y:
Zaczynam dzisiaj moje godzinki dodatkowe z dzieciakami...na 15.45! Trzymajcie kciuki!:tak:

reklama
Dzien Dobry wszystkim

dlugo mnie nie bylo i wszyscy o nas zapomnieli:-:)-:)-(
Ja juz po slubowaniu,Jessi po roczku,jeszcze nie chodzi,ale robi postepy.

Nie wiem co przegapilam,ale zycze wszystkim solenizantom sto lat,zapakowanym spokojnego i szybkiego porodu,szukajacym pracy itp.itd. powodzenia.

W sobote wyjezdzamy to moze bede czesciej zagladac,jak wroce do rytmu.

pa

Do góry