reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

aaaa najważniejszego zapomniałam napisać...
Będę ciocią

309229dj.gif
309229dj.gif
309229dj.gif

Cieszę się jak na swoje:tak::tak::-)

reklama
Czarna
W maleńkiej obrączce uczuć świat cały,
Miłość,obowiązek, wzniosłe idealy.
Maleńka obrączka, a znaczy tak wiele...
Na całe życie włozona w kościele.

Szczęśliwa Młoda Paro - życzymy Wam w uroczystym dniu ślubu miłości gorącej jak słońce, szlachetnej jak złoto, czystej jak łza, słodkiej jak miód oraz spełnienia pięknych marzeń i wspólnych planów.

Anetko gratulacje dla ciebie jako przyszłej cioci...:-D:tak::-D
Twigless no to gratuluję ci syneczka:tak::-D;-):-) nie wiem czemu skojarzyłam, że miałaś mieć dziewczynkę...:laugh2::zawstydzona/y::sorry2:http://www.glitter-graphics.com
Carinio super pamiątkę będzie Kubuś miał!!!Ja też nagrywałam, ale jak już włączałam aparat na REC to Majcia się uspokajała...:tak:;-):-)No i chyba nie mam takiego filmiku...:-(
A ja muszę się Wam pochwalić, że moja Majeczka juz drugi dzień zasypia bez smoka:tak::tak::-) Wczoraj rano nasypałam jej do środka herbaty i powiedziałam, że robaki tam są...:zawstydzona/y::tak::sorry2:Nawet nie chciała go dotknąć, ani wyrzucić samemu... Ale nie płakała za nim...coprawda jest troszkę marudzenia, jak ma iść spać, ale ani razu nie wspomniała, że "chce didi"! No a dzisiaj jeszcze zasnęła bez pampka...Zaraz pójdę ją wysadzić na nocnik...Może i to nam się uda opanować...:sorry2::sorry2::tak:;-):-)

A mnie dzisiaj cały dzien brzuch nawala, bo @ przyjechała...:-:)-:)crazy:

Ostatnia edycja:
Witam

Pauka brawa dla Majeczki duża już z niej dziewczynka:tak::tak:
Aneta gratulacje ,fajnie jest być ciocią:tak::tak:

Czarna pokaż fotki:tak:

Aniu nasza cała rodzina jest zakatarzona:baffled: Zdrówka dla Amelci..
Agasta co słychać?

a do mnie nie przyszła ta baba z kraamzorgu :D:D miala byc o 12, o 12.30 kolezanak dzwoni do nich i sie pyta co jest... a oni co powiedzieli??
"Oj przepraszamy, zaszla pomylka i niestety, ale spotkanie jest zbedne, bo juz jedno mamy za soba!" no myslalam ze im wpiernicze! to ja sprzatam od rana, gotuje malzowi zupe, zeby mial w razie co do geby wsadzic, a one sobie nie przychodza i gdybysmy nei zadzwonily, to dalej bym kwitla...

W nocy obudzily mnie okroopne bole podbrzusza... wstalam i nie zwracalam na nie uwagi, biorąc pod uwage ze penie pan Hicks znowu mnie odwiedzil.... jednak co jakis czas bole sie nasilaly. Wiec wzielam stoper i mierze co ile srednio bol jest mocniejszy. Zwiekszal sie po ok 5-6 min... meczace to bylo, ale po 1,5h rozgonilam to... dzisiaj mam wizyte u poloznej, to poprosze zeby mnie zbadala... one to robia, prawda?? bo musze jej powiedziwec o tej dziwnej maziowej wydzielinie i o tych skurczach... bo dzisiaj od rana mnie boli podbrzusze, ale nie odczuwam zwiekszenia natezenia bólu...

reklama
Do góry