reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Holandia

Dzień dobry!

Wszystkim naszym forumowym dzieciaczkom życzę cudownego dnia!!! :-D:tak:
I żeby każdy następny był tak piękny i szczególny jak ten dzisiaj....

Załączniki

• nbh.jpg
    nbh.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Bry
Wszystkim Waszym dzieciaczkom, życzę wszystkiego co najpiękniejsze i udanego dnia Dziecka. Ja dziś też idę z mężem na cmentarz święczkę zapalić, mam pytanie, czy można coś tu kupić na zatoki. Kurcze M podejrzewa właśnie je, wczoraj dobrze już było, a pod wieczór, wszystko wróciło. Ból głowy + po bokach uciski, czasami aż jakby ciężarki mi na oczy położono , i są momenty że czuję się jakbym chora była.

Ostatnia edycja:
Witam

Wszystkim kochanym dzieciaczkom życzę samych szczęśliwych i pełnych uśmiechu dni:tak::tak:

Solenizantom składam spóznione ale szczere życzenia:tak::tak:

Michal był wczoraj pierwszy raz sam w przedszkolu:tak: Pieknie się ze mną pożegnał i pobiegł do dzieci :tak: pani mówiła że żadnych kłopotów nie było ,mimo że zna tylko pare słów holenderskich.Taqk poza tym mama pojechała,mąż wrócił z"delegacji" tato jeszcze został na 2 tyg bo pracuje :tak:reszta po staremu:-)

Witam

Wszystkim kochanym dzieciaczkom życzę samych szczęśliwych i pełnych uśmiechu dni:tak::tak:

Solenizantom składam spóznione ale szczere życzenia:tak::tak:

Michal był wczoraj pierwszy raz sam w przedszkolu:tak: Pieknie się ze mną pożegnał i pobiegł do dzieci :tak: pani mówiła że żadnych kłopotów nie było ,mimo że zna tylko pare słów holenderskich.Taqk poza tym mama pojechała,mąż wrócił z"delegacji" tato jeszcze został na 2 tyg bo pracuje :tak:reszta po staremu:-)
Gratki dla Michasia!!:tak::tak::tak:
O widzę że u was ruch w domu jak w ulu:-) - przynajmniej rodzinnie i sie nie nudzi człowiekowi...;-)
aOLa nie ma za co... jak wiem to ci powiem!:-D
Robale jak tam głowa...?

a jak mam pytanko czy nie wiecie gdzie taki coś na kieliszki dostać?:dry::confused: bo znaleźć nie mogę i już całą Breda przetrzepałam i...nic! :confused2:

Załączniki

• mklp.jpg
    mklp.jpg
    4,7 KB · Wyświetleń: 62
  • klip.jpg
    klip.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 47
Cześć dziewczyny, ależ upał w Den Helder...
Dziadkowie dziewczynki zabrali na spacer więc mam czas poprasować.

Ania, takie coś znajdziesz w Ikei. Przynajmniej ja coś takiego tam widziałam.

Mumia u mnie nie ma :confused2:- juz pytałam - pani nawet twierdziła że kiedys były ale teraz już nie mają... jak są u ciebie to ja bym była chetna nawet wysyłkowo... :tak:

reklama
Do góry