reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Holandia

reklama
czesc wam :) ja na prima aprilis nie zrobilam nikomu kawalu, nie chcialo mi sie :-D

wczoraj mimo ze bylo strasznie zimno to wyszlismy na maly spacer i na lody:tak: mniamuuu :tak:
apropo wildersa i nagonki na Polakow, to my wczoraj jak spacerowalismy, to mijalismy pijana holenderke (kolo 40-tki byla:p) i byla taka zasikana ze poezja hahaha :D jakby mozna bylo udowodnic ze to holendera, to bym jej zdjecie zrobila i poslala Wildersowi, to by sie zdziwil chlopak :-D

Juz by sie moglo fajnie ocieplic, bo z LUCY planujemy male spotkanko mamusiek na Scheveningen..:rofl2: moze sie ktos chce przylaczyc do nas? :)

Madziula85 ja pracowala do 36tyg, a pracuje na magazynie i jezdze na wozkach widlowych i laduje ciezarowki. Mozesz sobie wyobrazic zdziwienie kierwcow jak widzieli mnie z takim wielkim brzuchem :-D:-D Pod koniec ciazy w pracy bylo ciezko i bylam bardzo zmeczona,bo troche sobie popuscilam i duzo przytylam w ciazy ale moja szefowa to naprawde cudowna osoba i jak widziala ze jestem naprawde padnieta to juz o 15 wychodzilam do domu, z przerwami tez nie bylo problemu nie raz sie przeciagaly :tak: Ja naprawde lubie swoja prace i jakbym miala siedziec sama w domu od polowy ciazy to chyba bym oszalala. Przyznam ze ciaze bardzo dobrze wspominam bo naprwde dobrze sie czulam. :-)
Wlasnie wrocilysmy z krotkiego spacerku z pieskiem, pierwszy raz w nosidelku a nie w wozku. Male byla troche zaskoczona ze widzi tak duzo! Juz nie moge sie doczekac jak bedzie cieplo i spacerki beda dluzsze.

Doriss too faktycznie wytrwałaś:) ja jestem w połowie i mam problemy z kregosłupeem no i chocbym chciała to nie daje rady w pracy, wiadomo przy sprzataniu ciagle trzeba biegać schylać sie i gimnastykować .... a ja mam problem z łozka wstać :(może mi jeszcze przejdzie, a jeszcze do niedawna bardzo dobrze się czułam :( ehhh nie powiem zebym nie dostawała szajby w domu, no ale co ...

Ja w polowie ciazy przejechalam cala polske!! Po naszych cudownych drogach :-D Mnie w ciazy strasznie bolalo spojenie i balam sie zeby sie nie rozeszlo bo tak sie o tym naczytalam ze zbladlam i balam sie zrobic krok ale polozna mnie uspokoila ze to normalne i zebym wiecej odpoczywala a jak bol sie nasili to mam dzwonic ale na szczescie wszystko bylo ok. Teraz tylko czasami mnie kregoslup boli a w sobote to ledwie z lozka wstalam! Mam nadzieje ze mi przejdzie bo jakos nie mam ochoty na kolejna wizyte u lekarza, nie lubie lazic po lekarzach, przychodniach itp.

Czesc dziewczyny :) A mi sie udalo wczoraj wyciac numer mojemu M. Wolam go z kuchni , aktorsko zarzucilam szok na twarz oraz wielkie oczy, mowie, chodz , zobacz, co nam sasiedzi przez plot wrzucili na nasz ogrodek, co my teraz z tym zrobimy!!
On leci oczywiscie, juz przy mnie wyglada przez okno i patrzy, nic nie widzi, a ja mu na to April Fools :D hahaha.

Chcialam jeszcze do ojca zadzwonic, bo on systematycznie co roku mi jakies numery wykrecal typu : zobacz , jakas paczka do Ciebie przyszla, chyba z allegro :D itd. Chcialam mu powiedziec, ze firma meza wygrala przetarg i lecimy do Arabii Saudyjskiej na 3 lata, ale moj M stwierdzil, zeby lepiej sie wstrzymac, bo ojczulek moze dostac zawalu serca
:-D

Madzia, wspolczuje :( ja sie wlasnie zastanawiam jak to bedzie pozniej z wiekszym brzuchem, bo mi juz teraz jest ciezko, mimo ze przytylam tylko 3 kg od poczatku ciazy. A ty duzo juz przytylas? Ja mam tak ze ciezko mi sie na rekach podniesc, pompki bym za zadne skarby nie zrobila :D

Czesc dziewczyny :) A mi sie udalo wczoraj wyciac numer mojemu M. Wolam go z kuchni , aktorsko zarzucilam szok na twarz oraz wielkie oczy, mowie, chodz , zobacz, co nam sasiedzi przez plot wrzucili na nasz ogrodek, co my teraz z tym zrobimy!!
On leci oczywiscie, juz przy mnie wyglada przez okno i patrzy, nic nie widzi, a ja mu na to April Fools :D hahaha.

Chcialam jeszcze do ojca zadzwonic, bo on systematycznie co roku mi jakies numery wykrecal typu : zobacz , jakas paczka do Ciebie przyszla, chyba z allegro :D itd. Chcialam mu powiedziec, ze firma meza wygrala przetarg i lecimy do Arabii Saudyjskiej na 3 lata, ale moj M stwierdzil, zeby lepiej sie wstrzymac, bo ojczulek moze dostac zawalu serca
:-D

Madzia, wspolczuje :( ja sie wlasnie zastanawiam jak to bedzie pozniej z wiekszym brzuchem, bo mi juz teraz jest ciezko, mimo ze przytylam tylko 3 kg od poczatku ciazy. A ty duzo juz przytylas? Ja mam tak ze ciezko mi sie na rekach podniesc, pompki bym za zadne skarby nie zrobila :D

Ayni, właśnie nie przytyłam dużo bo tylko 4 kg :szok: ale widocznie tak mi się tam jakos ułożyła że uciska i koniec :(

Ja tez wam sie pochwale oto moje dzieciaczki ;-)
DSCN0225.jpgIMG_1351.jpg

reklama
Dotarlismy do domu od rana w drodze z Filipkiem. Kuba pojechal wlansie z tata do dietetyka zobaczymy jak nam pomoze.

Mam pytanko w zeszlym tygodniu bylam w CB i dostalam skierowanie na USG stawow biodrowych ale jest one zaadresowane do lekarza domowego, z tym ze pani mi mowila ze bede musila do szpitala jechac na te badanie i teraz zglupialam. Pierw musze isc do domowego z tym??
Jeszcze jedno pytanko jak skonczy mi sie macierzynskie a w firmie nie ma miejsca dla mnie to moge isc na bezrobotne?

Do góry