No i masz racje,zrob cos dla siebie,to sie lepiej poczujesz,przynajmniej ja tak mam,chociaz na chwile humor mi sie poprawi.
KOlejne pytania z mojej strony,,,co robicie na obiad wielkanocny????nie chodzi mi o sniadanie....
i jeszcze jedno czy jest u Was zwyczaj taki ze dzieci szukaja zajaczka(prezentu od niego),,,,co im zajaczek w tym roku przyniesie,bo nie wiem co kupic dla rodzenstwa.
A ja juz zupke malemu koncze gotowac,
ostatnio chce jesc to co my,i czasami sama nie moge zjesc bo on sie nauczyl mowic "eć" chyba to znaczy jeść i jak jemy to tez chce,wiec musimy jesc jednoczesnie z nim.A zapomnialam napisac,bylismy w CB i maly ma 9.300 kg i 71 krótki(to znaczy wzrostu no ale za duzy to nie jest) ale wszystko jest w normie,na siatkach centylowych oki i pani w cb powiedziala ze jest bardzo vriedelijk takze wsio oki,Oczywiscie dostal dwa klocki do zabawy ktorych nie chcial oddac.
No i pranie juz powieszone,teraz mysle co na obiad swiateczny bo popoludniem chce na zakupy sie wybrac i pozniej znowu do pracy..
Sencilla Lili rosnie w oczach i szybko sie zmienia.
Aha chyba znalazlam nie wiem czy to napewno to ale przesle szwagrowi wieczorem
http://www.rijschoolland.nl/index.p...er&action=article&group_id=49&aid=636&lang=NL