Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

) i bez problemu wozkiem mozna wjechac. Autobusy tez niziutkie, wiec da sie rade. Ale ja to autobusami nigdy nie jezdze, bo mi nie po drodze heheheh Mnie się marzy opublikowanie mojego bloga w formie książki, ale nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Miałam nawet kiedyś pomysł, by przeredagowac posty na rozdziały i wysłac do jakiegos wydawnictwa. No, ale to tylko marzsenia.........Widzicie, jak jakis Adullah zostal piszarzem, to kto wie, moze mnie i tez czeka taka karieramoze wraz z Sencilla bedziemy pisac holenderskie wierszyki dla imigrantow ?

A gdzie byłas u tego arboarts? W Utrechcie?ja dzisiaj dzwoniłam na kontrole do arbomiałam wyznaczony termin kiedy mam sie skontaktować
pogadałam sobie z lekarka po czym stwierdziła ze wysyła pismo do uwv ze mam chorobowe az do macierzynskiego
![]()
Iskierka spróbuj sama skontaktować sie z arboartsemmi wizyte umawiał szef i mialam za 2 dni
![]()
Tak, wiem. Poprzednio byłam w Utrechcie, bo też byłam zgłoszona jako chora do UWV. Wtedy jednak nie mogłam wykonywac ciężkiej pracy, dziś nie powinnam w ogóle pracować....Iskierka , ja byłam u arboarts od mojego pracodawcy, w miejscowosci gdzie pracowałam, niedaleko Hagi ale jesli ty chorobowe załatwiasz bezposrednio z uwv to chyba musisz isc do ich arboartsa![]()