reklama

home sweet home

reklama
Kota piekna ta kuchnia:) Tez juz ją oglądałam. Początkowo nasza kuchnia miala byc czerwona. Potem stwierdzilismy ze czerwone beda sciany, zawsze mozna przemalowac jakby co;) Czekam na projekt, ktory w tym tyg ma mi wyslac facet u ktorego zamawiamy i ma mi wyslac 3 wersje kolorystyczne, ale w tych bialo-czarnych kuchniach sie doslownie zakochałam:) I wlasnie fronty bedziemy miec cos podobnego do tej kuchni co wkleiłaś, bez uchwytów.

Szybkie pytanko: Co myślicie o czarnej fudze, do płytek udających beton? (30x60)

Troszkę zdjęć z placu boju w załączniku :)

Łazienka z płytkami przypominającymi beton, mozaika w kuchni i łazienka z płytkami udającymi piaskowiec. Nawet nie wiecie jak się cieszę :) Wszystko jeszcze w powijakach, ale normalnie skaczę pod sufit z radości :D

Załączniki

• IMG_6324.jpg
    IMG_6324.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 66
  • IMG_6330.jpg
    IMG_6330.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 67
  • IMG_6332.jpg
    IMG_6332.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 89
  • IMG_6333.jpg
    IMG_6333.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 86
  • IMG_6334.jpg
    IMG_6334.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_6335.jpg
    IMG_6335.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 87
  • IMG_6336.jpg
    IMG_6336.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 73
  • IMG_6338.jpg
    IMG_6338.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mozaika jest super :) "betonowe" płytkie też extra, czekam na finisz :)
ależ lubię oglądać wasze postępy dziewczyny :) może będziecie dla mnie inspiracją w przyszłości :D

Rojku, ja bym czarnych fug nie wybrala, raczej jakiś ciemny szary (chyba ze faktycznie wpadaja w beż-jak na zdjęciu, wtedy coś w jasnym brązie).
cieszą oko takie zdjęcia, płytki betonowe wyglądają super!

Dziewczyny przyszłam tak na szybko napisać tylko, że panowie od wykończeniówki mają zakończyć prace 25 października. Później sprzątanie, ustawianie mebli, sprzątanie itd i zaplanowaliśmy przeprowadzkę zaraz po Wszystkich Świętych:-):-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry