rojku ja sama bym tez tak nie kombinowała, ale robiła mi to znajoma po szkole projektowej i teraz w ramach cwiczen juz od dluzszego czasu robi takie projekty rodzince i znajomym

widzialam lazienki juz zrealizowane z jej projektu a nawet caly dom i naprawde na fajny zmysł, kuchnie jej podrzucę jeszcze;p;p, Juz zmienilam zdanie co do lodowki side-by-side po rozmowie z nią, i będzie zwykła wysoka srebrna, mam kupę miejsca więc w piwnicy lub gdzies w domu znajdzie się wolnostojąca zamrazalka ale szufladowa- nie ta wielka otwierana przestrzenna.
chwal się lampami bo bardzo mnie zaciekawiłas;p u nas tez niestety musimy isc po kosztach, chcialam inne płytki zielono kremowe itp itd ale tez ona ze mna wybrala te co mamy sa drozsze o 5 zł na m2 ale przezyjemy najwyzej gorna lazienke potem zrobimy po kosztach;p. W kazdym badz razie na pewno zamiast jasnych dekorow beda zwykle te bezowe(kawa z mlekiem?) i nawet nie juz z oszczednosci, choc dzieki temu tez grosz zostanie, tylko ze wzgledu ze dla mnie juz za duzo tych cudnosci, a strasznie bałam się brążu ale łazienka duza i wlasciwie przewaga zdecydowana jest jasnosci a do tego geberit za kiblem bedzie podswietlony to bedzie chyba ok
kota, wiesz ja sie mocno zastanawialam nad tymi polkami bo teraz mam tylko dwie odkryte takie wzdluz scian waskie na kosmetyki, i ciezko bylo np. schowac chemie przed buszujacym kamilem, wyladowala na tej wlasnie poleczce i zagraciła. Ale coz, za duzo tez nie chce miec bo uwazam to za zbędne zasyfianie powierzchni. Wiec mysle ze ta 1 wnęka a moze zrobimy tam 2, + slupek wystrcza.