Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Badania miałam zrobione chyba 2 dni wcześniej, więc w dniu zabiegu tylko weszłam do gabinetu, miałam mieć pełny pęcherz. Usiadłam na fotelu ginekologicznym, pogasili światła, ustawili lampy w miejsce strategiczne i się zaczęło. Założyli mi kulociąg, w tym czasie pielęgniarka przygotowywała sprzęt i kontrast. Doktor ułożyła mi głowicę usg na brzuchu i po założeniu cewnika powoli wpuszczała kontrast, założenie kulociągu i ten kontrast naprawdę bolało, miałam ochotę tam krzyknąć, kopnąć kogoś eeeh okropne wspomnienie. Pokazała mi na monitorze, że jajowody są drożne i wszystko jest okej. Po zejściu z fotela dali mi podpaskę i poszłam się ubrać. Po krótkiej rozmowie z panią doktor poszłam do domu, prawie na rozkraczonych nogach. Naprawdę bardzo źle to wspominam, bolało jak cholera aż do wieczora, a lekki ból czułam przez 2-3 dni. Wiem, że Wy miałyście robione zdjęcia rtg w trakcie, tutaj najpierw robią pod usg, dopiero jak coś jest nie tak to robią kolejne badania (podejrzewam, że laparoskopia).
.