reklama
Jotemka
Fanka BB :)
A ja tym dzadostwem pozbylam sie rota wirusa. Bylam na diecie ponad tydzien i zadnej poprawy az w koncu zjadlam wiesmaca i popilam cola. Jak reka odjal. Nie wiem jak to sie stalo. Bylam wtedy w 5 mies ciazy z Karolka, a rota wirus byl na bank, bo synek byl wtedy chory i lezalam z nim w szpitalu.
karoo-kp
Mama Jagodzianki
Martina, bedzie dobrze, na pewno... Ja co prawda po wczorajszej kolacji znowu wyladowalam z glowa w muszli, ale mam nadzieje, ze po sniadaniu dzisiaj bedzie lepiej (a wlasnie je jem). Staram sie zachowywac resztki zdrowego rozsadku, ale momentami mi to ciezko wychodzi...
Pozdrawiam w poniedzialkowy ranek
Pozdrawiam w poniedzialkowy ranek
ja tez dzisiaj bleee ale to chyba po tym chorowitym weekendzie 
ale wczoraj przy sniadanku , moje kochanie mi zrobilo do uzia , ogladalm mala ksiezniczke na tv i poprostu ryczalam jak bobr !!! nie moglam sie powstrzymac , a ja zadko placze na filmach musi byc naprawde wyciskasz totalny
moj kochany wchodzi a ja niedosc ze leje mi sie katar z nosa to jeszcze strumien z oczkow
sama bylam totalnie zaskoczona , on pyta co sie stalo a ja na to ze ogladam smutny film ...a on na to ze mi hormonki daja w dupe :
powaznie dziewczyny strasznie plakalam
ale wczoraj przy sniadanku , moje kochanie mi zrobilo do uzia , ogladalm mala ksiezniczke na tv i poprostu ryczalam jak bobr !!! nie moglam sie powstrzymac , a ja zadko placze na filmach musi byc naprawde wyciskasz totalny
moj kochany wchodzi a ja niedosc ze leje mi sie katar z nosa to jeszcze strumien z oczkow
sama bylam totalnie zaskoczona , on pyta co sie stalo a ja na to ze ogladam smutny film ...a on na to ze mi hormonki daja w dupe :
powaznie dziewczyny strasznie plakalam
Jotemka
Fanka BB :)
No a mi uz przeszlo i mam lepszy humorek. Wprawdzie marzy mi sie slonce i wiosna, ale nie bede sie obrazala, ze straszny mroz na dworze, prawda? Zaraz ruszam do sklepu. Kupie sobie kilka kosmetykow to dopiero bedzie dobrze, no nie?
reklama
Podziel się: