reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

hydroxyzine jako lek na chorobe lokomocyjna??

To świetnie, że lek tak dobrze się sprawdził. W takim razie przy najbliższej podróży zaaplikuję go mojemu synciowi - mam nadzieję, że podziała równie dobrze, jak u Was. Jeśli tak, to będzie naprawdę rewelacja:tak:.

pozdrawiam
nikita

reklama
Mój synek też ma problrmy z jazdą samochodem. I raczej niewiele leków mu pomaga. Hydroxyzine jeszcze nie próbowałam. W jakiej dawce można to stosowac?

arwina hydroxizina jest dostepna tylko na recepte wiec bedziesz i tak musiala odwiedzic GP wiec lekarz napewno zaleci ci jakies dawkowanie ...
ja mojej corci podaje lyzeczke od herbaty mniejwiecej na niecala godzine przed jazda i ta dawka wystarcza na okolo 8 godz ...
hydroxizine stosuje tylko na dlugie trasy ... na krotkich odcinkach wystarczaja czeste postoje choc przyznam ci sie ze bez hydroxiziny i zapasowych ciuchow na wszelki wypadek nie wsiadam do auta ;-);-)

w ostatnie wakacje probowalam hydroxizine zastapic lokomotiv ... z marnym skutkiem ... na pierwszym parkingu musielismy czyscic samochod, przebierac mala i siebie :no::no::no: i oczywiscie i tak skonczylo sie na hydroxizinie :sorry2:

Do góry