julcia7777
Fanka BB :)
Witam, proszę o podzielenie się doświadczeniem. Ile można przybrać na wadze w I trymestrze? Czy brzuch się powiększa w drugim/ trzecim miesiącu? U mnie tak jest, jestem szczupła może dlatego. Z góry dziękuję, pozdrawiam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Brzuch raczej nie ma się od czego powiększać tak wcześnie.Witam, proszę o podzielenie się doświadczeniem. Ile można przybrać na wadze w I trymestrze? Czy brzuch się powiększa w drugim/ trzecim miesiącu? U mnie tak jest, jestem szczupła może dlatego. Z góry dziękuję, pozdrawiam
Moje doświadczenie jest raczej niestandardowe... ;-) W I trymestrze schudłam ok. 4 kg, brzuch powiększył mi się nieznacznie dopiero w okolicach 5-6 miesiąca, ale do końca pozostał bardzo mały.Witam, proszę o podzielenie się doświadczeniem. Ile można przybrać na wadze w I trymestrze? Czy brzuch się powiększa w drugim/ trzecim miesiącu? U mnie tak jest, jestem szczupła może dlatego. Z góry dziękuję, pozdrawiam
U mnie w pierwszym trymestrze spadło ok 5kg, ale bardzo męczyły mnie mdlosci, czasem wymiotowałam i nie miałam apetytu. Brzuszek było widać w 6 miesiącu, ale pod koniec ciazy to już był konkretny brzucholMoje doświadczenie jest raczej niestandardowe... ;-) W I trymestrze schudłam ok. 4 kg, brzuch powiększył mi się nieznacznie dopiero w okolicach 5-6 miesiąca, ale do końca pozostał bardzo mały.