reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ICH PIERWSZY RAZ"- czyli nowe umiejętnosci naszych pociech

Klusek dokonał wielkiego odkrycia:dry: Jak się zaciśnie powieki to można chlapać ile wlezie nic do oczu nie wcieka :cool2: Czekam aż odkryje zastosowanie ścierki do podłogi :dry:

reklama
młoda nawet jak się przytopi to tylko się otrząsnie i dalej rozlewać wodę na wykładzine....a ja się zastanawiałam skąd ta wilgoć w pokoju :-p:-p:-p

klaudia011 u nas podobnie od jakichś dwóch tygodni przeważnie Mała obraca się na boczek przed snem - wreszcie nasze pociechy uzyskały jako taką kontrole nad swoim ciałem i mogą sie ułożyc do spanka jak chcą :tak:

No mój Bartek także śpi na boczku ale tylko na prawym lewy całkiem odpada.
Co do kąpieli to także odkrył że jak zamknie buzię i oczka to nic nie naleci:)
A co do złoszczenia się to jest straszny. Odłoży się go to jest wrzask, a jak denerwuję się na zabawki to by je chętnie rozerwał. Przez te jego wściekłości to mam w domu armagedon:-D

O My też mamy pierwsze dwie jedynki dolne:-):-):-):-)i dolną dwójkę..Nasz syn przewraca się już na wszystkie strony i potrafi schodzić z maty, ruchem obrotowym zwiedza pokój...:tak::tak::tak::szok::szok::szok:Potrafi wejść pod łóżeczko, szaleje straszliwie....mata jest wykorzystywana w 100%,. bo w końcu korzysta też z dolnej części;-);-):-)ale ja już tylko w łóżeczku mogę go zostawić, jak chcę do toalety wyjść, bo na macie to już niebezpiecznie...Poza tym dużo gada, odkrył nóżki i coś jeszcze....:tak::tak::tak:jest niezadowolony, gdy mama zakłada pieluchę i nie może dalej poznawać swego ciała:-D:-Dpoza tym jest tak ruchliwy, że ja na prawdę za nim nie nadążąm, a to dopiero początek:szok::szok::szok:

reklama
Fifi upodobał sobie spanko na boczku ;-) inaczej spać nie chce!!
to zazdroszczę!!! bo miśka ciągle uporczywie układam na boczku bo ma troszkę płaską główkę i zaraz się przekręca na plecy. czasami jedynie główkę daje na bok, ale najczęściej leży prosto. w ciągu dnia to staram się go poprawiać, ale w nocy wiadomo tylko po karmieniu

Do góry