reklama
aga_q
TRZYNASTEGO :)
Klusek dokonał wielkiego odkryciaJak się zaciśnie powieki to można chlapać ile wlezie nic do oczu nie wcieka
![]()

niezły jest
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
młoda nawet jak się przytopi to tylko się otrząsnie i dalej rozlewać wodę na wykładzine....a ja się zastanawiałam skąd ta wilgoć w pokoju 

wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
.........zapomniałam wspomnieć, że młoda ostatnio mi śpiewa dosyć często i teraz mnie głowa boli

klaudia011
Fanka BB :)
Fifi upodobał sobie spanko na boczku ;-) inaczej spać nie chce!!
P_A_T_I_112
Zaciekawiona BB
No mój Bartek także śpi na boczku ale tylko na prawym lewy całkiem odpada.
Co do kąpieli to także odkrył że jak zamknie buzię i oczka to nic nie naleci
A co do złoszczenia się to jest straszny. Odłoży się go to jest wrzask, a jak denerwuję się na zabawki to by je chętnie rozerwał. Przez te jego wściekłości to mam w domu armagedon
Co do kąpieli to także odkrył że jak zamknie buzię i oczka to nic nie naleci
A co do złoszczenia się to jest straszny. Odłoży się go to jest wrzask, a jak denerwuję się na zabawki to by je chętnie rozerwał. Przez te jego wściekłości to mam w domu armagedon

O My też mamy pierwsze dwie jedynki dolne:-):-):-):-)i dolną dwójkę..Nasz syn przewraca się już na wszystkie strony i potrafi schodzić z maty, ruchem obrotowym zwiedza pokój...

Potrafi wejść pod łóżeczko, szaleje straszliwie....mata jest wykorzystywana w 100%,. bo w końcu korzysta też z dolnej części;-);-):-)ale ja już tylko w łóżeczku mogę go zostawić, jak chcę do toalety wyjść, bo na macie to już niebezpiecznie...Poza tym dużo gada, odkrył nóżki i coś jeszcze....

jest niezadowolony, gdy mama zakłada pieluchę i nie może dalej poznawać swego ciała
poza tym jest tak ruchliwy, że ja na prawdę za nim nie nadążąm, a to dopiero początek

reklama
kasia@kruszyna
Zadomowiona(y)
to zazdroszczę!!! bo miśka ciągle uporczywie układam na boczku bo ma troszkę płaską główkę i zaraz się przekręca na plecy. czasami jedynie główkę daje na bok, ale najczęściej leży prosto. w ciągu dnia to staram się go poprawiać, ale w nocy wiadomo tylko po karmieniuFifi upodobał sobie spanko na boczku ;-) inaczej spać nie chce!!
Podziel się: