reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

"ICH PIERWSZY RAZ"- czyli nowe umiejętnosci naszych pociech

Aga - hihihi... niech ona wogole zacznie chodzić :-D no i fajny basen macie, ale Gorzów to wogole fajne miasto z fajnymi ludźmi;-)

reklama
Informuję, że moje dziecko nauczyło się.... czołgać:szok::cool2::cool2::cool2: ..... do tyłu.
Uczyliśmy ją złazić z kanapy tyłem i tak jej się to spodobało, że na podłodze też praktykuje.

do chodzenia jej juz blisko ale konkretnej daty pierwszych kroczków nie znam.
Dam cynk jak się dowiem!:-p

Aga super sprawa u was z tym basenem..a jak Skrzat się zachowuje na tych lekcjach??

U nas z nowości Filip umie wskazać pieska czy w ksiażeczce czy znajduje pluszowego i mówi "au au " ;-)

izkab brawo dla Karolci!! :-)

Aga super sprawa u was z tym basenem..a jak Skrzat się zachowuje na tych lekcjach??

aaa - różnie sie zachowuje ;-)
jest śmiesznie, bo on z tych bardziej ruchliwych dzieci i jak na przykład dzieci mają leżeć na brzuchu na matach to ten tyłek w górę i raczkująco ucieczka ;-)
no i czasem jak jest leżenie na plecach to też pierwsze co to się obraca.
poza tym czasem jest tak, że całą lekcję nie zamyka mu sie buzia - tak go fascynuje echo.
chodzi z ojcem, ale jakoś sobie radzą.
w sobotę zaczynamy drugi kurs.
póki co to są takie zabawy mające na celu oswojenie z wodą.
na dwóch ostatnich zajeciach było już nurkowanie.

U nas z nowości Filip umie wskazać pieska czy w ksiażeczce czy znajduje pluszowego i mówi "au au " ;-)

ooooooooooooooooooooooo !!!
brawo !!!

Ale Skrzat bosko wygląda, dzielny chłopczyk.

Brawa dla Fifi, Blaneczka też jak widzi psa to nasladuje po swojemu szczekanie. I moje dziecko od wczoraj chodzi po calym domu, własnie ładuję filmik to pochwalę się.

Aga - rewelacja ! Obiecałam sobie w zeszłym roku że gdzies tak od maja bedziemy jezdzic na basen ale jakoś wszyscy mi odradzali że dziewczynki szybko łapią infekcje dróg moczowych i odpuściliśmy

reklama
Brawa dla Blaneczki!
Marta dzisiaj tak zajęła się pustym opakowaniem po pościeli, że nawet nie zauważyła, że stała bez podpracia. Trwało to ok. 5 sekund:-D.

Do góry