reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na brzuszkowe zakupy!!!!!

monisia2506

Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Miasto
Środkowa Polska
Pomyślałam, że ważne jest to, aby w ciąży czuć się komfortowo, wygodnie i pięknie!!!!! Więc jak tam u Was dziewczęta z tymi ubrankami, czy robi się Wam już ciasno???? :p Jeśli macie pomysły podzielcie się z nami!!!! Razem zawsze raźniej cieszyć się z rosnącego brzunia!!!! :laugh:

reklama
Ja sie przyznam ze juz kupilam sobie spodnie ciązowe , bo w inne juz sie nie mieszcze, tzn. zostala mi jedna para w ktorej jako tako jeszcze mi wygodnie , gorzej z siedzeniem ;)

A ja czekam aż zrobi sie troszkę cieplej i narazie chodze w jednych spodniach w pętelkach na guziczku - nie gniecie i jest wygodnie bo pętelka jest z gumki która sie rozciąga....

Wiec ja jak na razie mam jeszcze 2 pary czarnych spodni z kancikiem w ktore sie mieszcze, a to dlatego ze schudlamte 4 kg, inaczej juz by bylo za puzno, natomiast czekam ja sie zrobi ciasniej i zamierzam kupic spodnie gdzie na brzuszek jest rozciagliwy material, jesli pupa nie urosnie za duzo to bede sie super prezentowac ::)

Też się przyznaje że jestem posiadaczka spodni ciążowych od zeszłego tygodnia.W innych,choć mieściłam się,ale czułam się..niekomfortowo,ucisk na brzuszek zbyt duży. A kupiłam bardzo ładniutkie spodnie z pasem rozciągliwym (takie getry na górze) super sprawa,bo czuje się dużą ulgę już teraz..i na pewno wystarczą na długo długo. No i przy okazji zakupiłam bluzeczkę, też ciążową, choć wcale na taką nie wygląda (promocja była) super fason, biało-czarna (wygląda jakby były dwie nalozone, biała bluzeczka a na nią czarny sweterek) niesamowice mięciutka..i brzusio się pięknie rozciąga (choć teraz wyglada jak "normalna" bluzeczka) Polecam firme KATHMA, przyzwoite ceny..no i fasony super (a nie worki jak to widziałam w niektórych sklepach) No cóz, wybór duży, chęci też..lecz zakupy ograniczone o zasób portfela niestety :(

Ja też kupiłam sobie takie spodnie z rozciągliwym pasem, ale narazie jeszcze ze mnie zlatuja!!!! ;) Do tego dokupiłam sobie przez internet z babyboom z działu sprzedam 3 śliczne bluzeczki i sukienkę- wszystko z firm ciążowych- bebefield i 9Fashion!!!!! Mam nadzieję, że będą dobrze służyć!!!!!

Ja juz tak patrzylam po internecie za ubrankami, i z mila checia bym juz kupila dla siebie i malenstwa, jednak poczekam do wtorku , do USG, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze wtedy po poludniu wyskocze z tatka na zakupy.

ja tez juz w zasadzie musze odkladac rzeczy nieciazowe na polke w glebi szafy, bo noszenie ich staje sie niemozliwe, zostaly mi jedne spodnie ktore moge nosic, wiec zakupy beda nieodzowne, ale najpierw usg w poniedzialek...

Ja tez sie pochwale,ze dzisiaj kupilam sobie mmmaaaassseee ciuchow.Spodnie z wlasnie takim jak opisujecie rozciagajacym sie materialem( i to nie jedne ;)) no i mase bluzeczek juz takich na lato. Widzialam tez super material i chyba poszyje sobie sukienusie.

reklama
Ja już też zrobiłam zakupy ciążowe ale tylko dlatego, że była wyprzeaż ciuchów letnich z zeszłego sezonu. 20 zł za sztukę, grzech byłoby nie skorzystać. A nosze swoje ciuchy i wszystko jest dobre, nawet spodnie, które latem były przyciasne. Dziewczyny w pracy sie ze mnie śmieją, ze je nabieram i wcale w ciąży nie jestem. A ja już się tak trochę nie mogę doczekac tego brzuszka....

Do góry