reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Idziemy na brzuszkowe zakupy!!!!!

witam z listopadowek :)

mnostwo sukienek w przystepnych cenach m.in. z firmy Motherhood mozna kupic w sklepach z odzieza Indyjska :) polecam, dzis wlasnie sliczna sukienke tam kupilam (za 65 zl), mozna ja nosic nie bedac w ciazy

pozdrawiam :)

reklama
widze kobietki ze narzekacie na ceny ubrań ciążowych.....nie wiem czy któraś z was była w "pępku świata" ale ja jak szukalam sklepu z odziezą ciążową trafilam na ten sklep....w sumie fajne ciuszki .....jednak jak zobaczyłam ceny..............
fiu fiu
spodnie od okolo 300 w góre......to jest dopiero zdzierstwo....byle bluzka ponad 100 (zwykły t-shirt) :(
...wiecej mnie tam nie widzieli...za cene 1 spodni w pępku swiata mozna kupic 3 w 9fashion i wcale nie gorsze....
ja ubieram się w 9 fashion...głownie kupuje spodnie bo bluzki to jeszcze jakoś mogę wykorzystac te co mam....chociaz przyznac musze ze nie jestem zwolenniczką ubierania się typowo jak kobiety w ciąży....chodzi mi o te mamy ktore zakladają bluzki wielkie jak wory...przeciez nasze brzuszki są cudne..ja chętnie go eksponuję zakladając cos dopasowanego....
...ale to juz zalezy od kazdej z nas jak lubimy wyglądac....

pozdrowienia :)

Ja tez nie lubie workowatych ciuszków ciążowych, ale też w druga stronę mi nie pasuje, tzn. przesadne eksponowanie brzusia ;) Ale właśnie rzeczy z 9fashion bardzo mi odpowiadaja bo sa własnie takie wypośrodkowane ;)

Masz rację ciuchy 9fasiona są super ale trzeba się liczyć że poniże 100 nawet podkoszulki nie kupisz a o sukience i spodniach nie wspomnę

Ale musze się Wam pochwalić - wczoraj tatuś miał "dzień dobroci dla zwierząt" napadliśmy na sklep z ciuszkami dla ciężaróweczek i kupiliśmy śliczną spódniczkę, tuniczkę i bluzeczkę - ceny kosmiczne, ale jak wspomniałam był dzień :D :D :D :D

Wszytsko śliczne i leży nie jak namiot tylko śliczny ciuch dla przyszłaj mamy

Agnieszka18 racja z tymi cenami, choć bywaja wyjątki ;) Warto patrzeć na stronkę www.9fashion.pl po dział "Outlet" tam wyprzedają modele z poprzedniej kolekcji lub II gatunku. Do mnie własnie dotarły w piatek spodnie z 9fashion model Bamboo Ecru które normalnie kosztują 119 zł a ja zapłaciłam 60zł, bo sa II gat. , tyle że ten drugi gatunek to nic innego jak dosłownie wszyte 3 niteczki długości 2 cm, wygląda to jakby ktoś zrobił trzy kreseczki deliktanie ołówkiem, a tak w ogóle to w ogóle tego nie widac ;D Poza tym ciuszki z 9fashion mozna znaleźć taniej na allegro i to nie tylko używane ;)

Kurcze dziewczeta ... az plakac sie chce z tych cen :( .. ja mam spodnie ciazowe, ale juz czuje ze bede musiala kupic wiekszy rozmiar ... troche mnie w podbrzuszu zaczynaja cisnac.. a tak byc nie moze ::)

Nadia dzieki za strinke.. koniecznie chyba skorzystam z Outlet ;)

Hehehehe, Aga18, własnie na lato!! Tylko gdzie to lato!!! ::)  Jak tak dalej pójdzie to trzeba będzie jesienne ciuchy kupować ::) Ja jedynie kurcze mogłam większy rozmiar sobie wziąć z tych spodni, bo teraz są dobre, ale jak tak mi ze 2cm dojdzie w biodrach to będzie problem :laugh:

reklama
A ja sobie dzisiaj zakupilam bluzeczkę :)

im0006422gk.jpg

I czarna spudniczke .. ale zdjęcie wkleję jak ja zaloze ;)

Do góry