Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba mam wreszcie pomysł na prezent pod choinkę dla Krzyśka-miś co czyta bajki- MIŚ BAJECZKA CZYTAJĄCY BAJKI 00953 EPEE (1325920123) - Aukcje internetowe Allegro
Kajdusia...super zakupy-uwielbiam lumpki, u mnie otworzyli taki z ubr ankami dla dziecki i już udało mi się tam co nieco upolować np. jeansy Benetton za 5zł, które mały ma właśnie na sobie...a mają tam też zabawki, wózki foteliki itp.
Podoba mi się ta spacerówka, tylko ciekawa jestem jak się sprawdzi, znacie opinie o niej a może któraś z was ją użytkowała, albo użytkuje. 6 kol TRAPER CONECO ------AŻ 7 GRATISÓW----SKLEP (1322962538) - Aukcje internetowe Allegro
oglądałam też tego i nawet bardziej mi sie podobał ma ładniejsze kolory bardziej żywe i grubszy materacykWÓZEK BABY DESIGN SPRINT + FOLIA+ OKRYCIE W-waChyba mam wreszcie pomysł na prezent pod choinkę dla Krzyśka-miś co czyta bajki- MIŚ BAJECZKA CZYTAJĄCY BAJKI 00953 EPEE (1325920123) - Aukcje internetowe Allegro
Kajdusia...super zakupy-uwielbiam lumpki, u mnie otworzyli taki z ubr ankami dla dziecki i już udało mi się tam co nieco upolować np. jeansy Benetton za 5zł, które mały ma właśnie na sobie...a mają tam też zabawki, wózki foteliki itp.
Podoba mi się ta spacerówka, tylko ciekawa jestem jak się sprawdzi, znacie opinie o niej a może któraś z was ją użytkowała, albo użytkuje. 6 kol TRAPER CONECO ------AŻ 7 GRATISÓW----SKLEP (1322962538) - Aukcje internetowe Allegro
my mamy ten wózek, kupiliśmy jakiś rok temu jak Asia zaczynała chodzić a lżejsza spacerówka była potrzebna do sporadycznego przemieszczania sięoglądałam też tego i nawet bardziej mi sie podobał ma ładniejsze kolory bardziej żywe i grubszy materacykWÓZEK BABY DESIGN SPRINT + FOLIA+ OKRYCIE W-wa