agast22
Fanka BB :)
Moja do "dużych" nie należy, więc może nie będzie tak źle. A z racji że mamy ogrzewanie w samochodzie to nie będzie musiała w kurtce jeździć.
Zdec- ja Cie po prostu uwielbiam za te Twoje posty
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja do "dużych" nie należy, więc może nie będzie tak źle. A z racji że mamy ogrzewanie w samochodzie to nie będzie musiała w kurtce jeździć.
Zdec- ja Cie po prostu uwielbiam za te Twoje posty)))))) Myśle ze nikt tu nie ma auta bez ogrzewania
)))))))))))))))))))))))
Hahahaha a tu jesteś w błędzie;P HahahaSą samochody bez ogrzewania
A nie w sumie już sama nie wiem;( ... może mój brat po prostu ma popsute
))) Hahahahahhhhahhahah
A tak w tamacie: to też patrzyłam na te Cybexy, bo mają fajny fioletowy kolor, ale jakoś do mnie nie przemawiająCiekawe na czym ostatecznie stanie
Wózek już wybrany, od stycznia obiacałam sobie że na niego odkładam
![]()
arica fajny ten wózeczekJa też zdecydowana jestem na parasolkę Maclaren XLR. Policzyłam sobie że do czerwca powinnam na niego nazbierać
Powiem wam że te foteliki słabo wypadają, recaro mają tylko 3. Natomiast ten cybex ma ogólną ocenę 4, jakby ktoś chciał popatrzeć: fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wszystkie :: sortowanie wg kryterium grupa

zdec - my juz uzywamy tego wózka i jestem bardzo zadowolona, jedyna jego wadą jest dość duży rozmiar -po złożeniu, a mała go uwielbia wygodnio sobie w nim śpi![]()
Duży? Kurcze a właśnie chcę go kupić ze względu na to że jest mały... to chyba musze się jeszcze zastanowić.
A jak to wygląda w bagażniku samochodu, dużo miejsca ci zajmuje?