Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kasia , jak jeszcze nie masz toru to zbieraj na tor...to jest super zabawka, mały ją wprost uwielbia, coraz bardziej to jego ulubiona zabawka (tylko matce głowa już od niego pęka)ale potrafi się nią zająć na bardzo długo.filipowi też by taki samochodzik pasował, tylko matka bez grosza, ale zawsze można w skarbonce nazbierać![]()
swoją drogą ciekawe kiedy moja cudowna firma mi w tym miesiącu wypłatę przeleje............powinna być wczoraj....
Co myślicie o tym foteliku? mały w nim już siedział i jest super!!! zamierzamy go kupić jeszcze w tym tygodniu
Fotelik 9-25kg ESPIRO OPTIMA PRO 5kol. KURIER 24h! (1423961431) - Aukcje internetowe Allegro
adorea świetny ten samochodzik
Co do słoiczków to ja Julkę zaopatrzyłam ostatnio w różne deserki z rossmana i powiem wam że nawet jej smakujePromocja była za duży słoiczek 2,79 chyba
![]()
Kasia , jak jeszcze nie masz toru to zbieraj na tor...to jest super zabawka, mały ją wprost uwielbia, coraz bardziej to jego ulubiona zabawka (tylko matce głowa już od niego pęka)ale potrafi się nią zająć na bardzo długo.
Powiem wam że te zabawki Fishera które mam są super jakościowo i naprawdę przypadły do gustu mojemu dziecku, jedyne co mi się nie podoba to te koszmarne ceny...w sumie to mały uwielbia całą serię z kulkami a obecnie mamy wszystko z niej...czekam aż pokażą się w polsce nowe zabawki z tej serii i już odkładam małemu kasę na nie do skarbonki FISHER PRICE LIL' ZOOMERS TUG & RUMBLE VEHICLE - Shepher Distr's and Sales Corp.
od jutra do 8 lutego w Real mleko nan pro 600g po 19,49zł
edit...w Rosmanie mleko nan pro 600g po 18,99zł...dziś muszę kupić koniecznie