reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Idziemy na zakupy :)

Koriander- my dla Piotrusia do czwartego roku życia kupowalismy buty własciwie tylko w Bartku- mamy zaufanie do tej firmy, na miejscu panie pomagały nam zawsze dobrać buciki. My kierowalismy się tak:
-butki wysokie, żeby dobrze trzymały kostkę (chociaż papcie kupowalismy "niskie", albo biegał w domu na bosaka w skarpetach "abeesach")
-pilnujemy , żeby podeszwa sie zginała, ale nie w połowie stopy (tak jest w wiekszości butów) tylko w palcach
- w sklepach obuwniczych mają takie miarki, że sie wkłada stópke dziecka i mierzy rozmiar, my dodatkowo braliśmy patyk, odmierzalismy go według tej miarki, żeby miał taka samą długość jak stopa Piotrusia, wkładaliśmy do buta i wiedzieliśmy co i jak. Faktycznie but nie może być na styk tylko 0,5-1cm większy, jak włożysz ten patyk, to będziesz widziała....

reklama
liliti- jakie mleko było w promocji??

Bebiko 2 i Bebiko na dobry sen,
jak piła samo mleko dawałam Bebilon (ma nieco bogatszy składale )jak pije z kaszkami wystarczy jej bebiko a jest duzo tansze, 700 g wychodzi 22 zł a bebilon 38-42 zł w zaleznosci od skepu.

dziewczyny
rozumiem ze te buty co kupujecie to dopiero jak dziecko zacznie chodzic samodzielnie, tzn jak bedzie całą stupkę stawiało prawidłowo a narazie to w skarpetkach, bo z tego co wiem to nie powinno sie dziecku zakładac bucików póki nie umie samodzielnie chodzic bo mozna doprowadzic do koslawosci stępu........mała póki co w skarpetach z podeszwą zeby mogła raczkowac nie slizgajac sie....

tak lilliti, oczywiście, że tak :-) no chyba, że już teraz któraś chce maleństwo z wózka wyciągać to polecam butki stonz. Sama nie mam, ale marzą mi się dla Małgosi, ostatnio słabo z kasą, więc nie wiem czy kupimy, ale są super stonz.pl

Dziewczyny w carrefur znów są e-bony :-) Jest wśród nich mleko Nestle Junior za 14.99 z czego 6zł oddają w e-bonie. Wychodzi więc wychodzi 9 zł za opakowanie w zasadzie jest ono od 1 roku, ale to już niedługo:szok::szok::szok: i zastanawiam się czy nie kupić paru :-)

od czwartku w Real

Pampersy dwie paczki po 84,95 ( w rozm.4 to jest 2x 70 szt, w rozm. 3 2x 82 szt)
chusteczki pampers 6 szt po 25,95
mleko Bebilon 2,3,4 800g po 32,49
mleko Nestle różne rodzaje 3 w cenie 2 ( cena za opak. wychodzi 9,33)
kaszki Nestle 3 w cenie 2 ( cena za opak 5,26)
kaszka Bobovita ryżowa po 4,69
dania dla dzieci Bobovita 2 x 200g po 7,19 za opak.
zupka Hipp 2 x 180 g po 6,49 za opak
dania Gerber 2 x 190 g po 6,49 za opak.
deserki Hipp 190g po 3,59
deserki Gerber 130g 2+1 gratis po 5,19 za opak

i jeszcze dużo innych

Eagle - Dzięki !!!Super wieści , obkupię Jaśka na miesiąc:) i kilka ptk wpadnie na payback. A gdzie Ty to wypatrzyłaś?:) bo na stronie no mo

reklama
Do góry