reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
I dobrze. Ja tam pieniądze ze sprzedaży przeznaczę na nowe ciuszki ;-)
Ja też tak robie, wszystkie pieniądze ze sprzedaży idą z powrotem na nowe rzeczy, głównie ciuszki i zabawki. Kup[iłam Krzyśkowi na święta taki komplecik EARLY DAYS nowa bluza + koszulka polo 12-18m-cy (1505623606) - Aukcje internetowe Allegro , wylicytowałam tez fajne spodnie DŻINSY Z APLIKACJAMI dla chłopca - 86 (1500374316) - Aukcje internetowe Allegro
A w ciuchlandzie ostatnio wydałam 86zł Ale masę pięknych ubranek -sporo nówek- kupiłam na 2-3 latka a ubranka na ten wiek takie świetne to rzadkość

Kasiu koszulki i chyba spodnie ale nie zachwycające:) W następnym tygodniu przyjdzie pocztą "nowa dostawa" i będę miała na pewno dużo rzeczy wiosna - lato dla chłopaka. W pierwszej dostawie nie wzięłam dużej ilości ciuszków chłopięcych , by mnie nie korciło , ale okazuje się że wystarczy tylko bym otworzyła szafę Jasia i jej zawartośc i mi przechodzi:) Jak widzę myyyliony prasowania:) Kochana napisz mi co chcesz a jak przyjdą to Ci porobię zdjęcia:)

Widzialam ze wystawiacie aukcje na allegro, kiedys czytalam statystyki ze najlepiej wystawiac tak by aukcja konczyla sie w niedziele w godz 20 21 bo wtedy najwiecej osob odwiedza allegro i duze prawdopodobienstwo sprzedazy jest:)

reklama
Do góry