Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mamy chłopczyków mają lepiej- przynajmniej mniejsze prawdopodobieństwo, że się przelicytuje czerwcową mamę
![]()

ale faktycznie ładnie zaszalałaś hihi 
właśnie dostarczono :-):-)
- zdjęcia robione przy świetle lampy więc kolory są trochę przekłamane (np. spodenki są 1. różowe, 2. pomarańczowe). Rozmiarówka to głównie 62cm, tylko na przedostatnim zdjęciu (z tygryskiem i w serduszka) są ciuszki 56cm.
to się nim pochwalę również.Gdzie Wy na allegro takie fajne okazje znajdujecie?? Ja przeglądam już jakiś czas i nic nie mogę znaleźć.
a reszta to tak przy okazji
ale już mam zadeklarowane ubranka od 2 koleżanek, więc nie będę kupować. Jak znajdę jeszcze coś okazyjnego to Ci podeślę link na priv :-)Prawdę mówiąc ja kupuję na allegro tylko to co jest na prawdę okazją :-) czyli to moje pierwsze zakupy dla Niny i to głównie dla tej małej bluzy z misiema reszta to tak przy okazji
ale już mam zadeklarowane ubranka od 2 koleżanek, więc nie będę kupować. Jak znajdę jeszcze coś okazyjnego to Ci podeślę link na priv :-)

Hefi widzę że jednak skusiłaś się na bolerko:-):-)
Paula nie widać zdjęć:-(
spodobało mi się a, że licytowałam u tego samego allegrowicza to stwierdziłam że kupię ;-) tak pewnie nie wiem czy bym specjalnie szukała.