reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Idziemy na zakupy :)

Nie czytam takich rzeczy, bo na kazdy jeden mozesz znależć taką negatywna opinie;)
Jak dla mnie to nagonka;)
No i złego linka wrzuciłam bo mam bez isofiu a ten test bardziej isofiów otyczył czyli jestem spokojna i dalej widzę smae plusy:)

Mam nadzieję że nic wam się nigdy nie przytrafi. Ale z tego co pamiętam kiedyś w tvn testowali foteliki i chicco wypadł najgorzej. Producent nie chciał nic wymieniać w nim. Wtedy założyłam że nic nigdy tej firmy nie kupię. Wizualnie fotelik wygląda bardzo fajnie, ale jak mówię mam nadzieję że nie będzie nigdy uczestniczył w wypaku.

W temacie fotelików... gosiagro czy u was też tak strasznie ciężko zapinają się pasy?? Matko ile ja się czasem naszarpię... już się nawet zastanawiałam czy do reklamacji nie oddać...

reklama
Mam nadzieję że nic wam się nigdy nie przytrafi. Ale z tego co pamiętam kiedyś w tvn testowali foteliki i chicco wypadł najgorzej. Producent nie chciał nic wymieniać w nim. Wtedy założyłam że nic nigdy tej firmy nie kupię. Wizualnie fotelik wygląda bardzo fajnie, ale jak mówię mam nadzieję że nie będzie nigdy uczestniczył w wypaku.

W temacie fotelików... gosiagro czy u was też tak strasznie ciężko zapinają się pasy?? Matko ile ja się czasem naszarpię... już się nawet zastanawiałam czy do reklamacji nie oddać...

A jaki Ty w końcu kupiłaś fotelik?

Po 3 dniach uzywania stwierdzam ze wkurza mnie ten nowy wozek;/ Nie podoba mi się jak Jagoda w nim siedzi a raczej wisi. Jak śpi i jest w pozycji leżącej to jest super ale jak siedzi to beznadzieja. Nóżki jej zwisają i taka jakaś pokurczona..wrrr...

Tu mam jakieś byle jaki zdjęcie ale widać jak siedzi

Załączniki

• wozek.jpg
    wozek.jpg
    49 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Agast -Klara w normalnej spacerówce od Quinny Speedi też jakoś tak krzywo siedzi, muszęją przypinać zawsze pasami bo boje się ze zjedzie w bok i wyleci .

Są teraz jakies wyprzedaże w h&m?bo nie wiem czy jechać ... nie chce mi sie siedzieć w domu..męża nie ma można szaleć:)

Kupujecie te pampersy pants?słyszałyście może o jakiś promocjach? ja ostatnio kupiłam i uważam że są rewelacyjne jeśli chodzi o zakładanie bo żeby założyć Klarze normalnego pampka to musze się nieźle namęczyć.

a my kilka razy powozilismy Lile w Maclarenie, siedzi w nim super, lezy tez, do pozycji lezacej mozna wysunac takie bolce zeby nozki byly wyprostowane, ale za chiny nie moze w nim zasnac, chociaz mysle ze to kwestia przyzwyczajenia do poprzedniego, glebszego wozka z lepsza amortyzacja. No nic bedziemy dalej probowac bo chcialabym sie niedlugo pozbyc tej landary. No i podoba mi sie ta mega wielka budka ktora mozna zsunac maksymalnie nisko zeby slonce po oczach nie swiecilo dziecku

agast moze Jagoda jest po prostu troszke za mala, za jakis czas "wrosnie" lepiej w ten wozek ;-)

ola fasola chodzi ci o te majtko-pampki easy-up? Mi sie tez podobaly ale tutaj bardzo drogo wychodza za sztuke wiec na razie kupuje nadal zwykle

Agast -Klara w normalnej spacerówce od Quinny Speedi też jakoś tak krzywo siedzi, muszęją przypinać zawsze pasami bo boje się ze zjedzie w bok i wyleci .

Są teraz jakies wyprzedaże w h&m?bo nie wiem czy jechać ... nie chce mi sie siedzieć w domu..męża nie ma można szaleć:)

Kupujecie te pampersy pants?słyszałyście może o jakiś promocjach? ja ostatnio kupiłam i uważam że są rewelacyjne jeśli chodzi o zakładanie bo żeby założyć Klarze normalnego pampka to musze się nieźle namęczyć.

o ile si.e nie mylę to do 27.04 są na promocji w rossmanie po 45,99
Oferta drogerii Rossmann - zobacz kosmetyki, perfumy i wiele innych!

reklama
Do góry