reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Idziemy na zakupy :)

w tesco sa piekne ubranka dla dzieci!
koszulki disneya, komplety spodnie i bluzka, duzo z hello kitty, promocje na kufry na zabawki ,duze za 22zl
duze klocki w promocji - nie lego ,ani duplo - takie plastikowe

reklama
Po 3 dniach uzywania stwierdzam ze wkurza mnie ten nowy wozek;/ Nie podoba mi się jak Jagoda w nim siedzi a raczej wisi. Jak śpi i jest w pozycji leżącej to jest super ale jak siedzi to beznadzieja. Nóżki jej zwisają i taka jakaś pokurczona..wrrr...

Tu mam jakieś byle jaki zdjęcie ale widać jak siedzi

U nas Pola też krzywo siedzi, ale ona w poprzednim wózku (Mutsy) też tak siedziała jak paralityk. Co do nóżek to ja zostawiam w poziomie ta regulowana czesc i jest ok. Jak sie ja spusci w dół, to rzeczywiście nóżki małej zwisają ale tak chyba jest w każdym wózku, bo nasze szkraby jeszcze nie dorosły do tego, żeby nogi trzymać na tym podnóżku dolnym.

U nas Pola też krzywo siedzi, ale ona w poprzednim wózku (Mutsy) też tak siedziała jak paralityk. Co do nóżek to ja zostawiam w poziomie ta regulowana czesc i jest ok. Jak sie ja spusci w dół, to rzeczywiście nóżki małej zwisają ale tak chyba jest w każdym wózku, bo nasze szkraby jeszcze nie dorosły do tego, żeby nogi trzymać na tym podnóżku dolnym.
Dzisiaj juz bylo lepiej. Zmniejszyłam do minimum ten pasek co jest między nogami i lepiej teraz się Jagoda w tej karocy trzyma;)

Dziewczyny jakie kurteczki macie dla laseczek...ja szukam jakiejs wiatróweczki dla Gai ale lipa:(
A ma któras odsprzedac pchacza??

reklama
Do góry